Aerial Yoga – Yoga oefenen in de lucht

Wat is er zo goed aan Aerial Yoga?

Tijdens de yogaweken kun je ook kennismaken met de Arial yoga. Het is een vorm van yoga die je nu eens niet op de mat uitvoert, maar in de lucht :-)

Aerial yoga is, naast de traditionele Hatha yoga, leuk om te doen en geweldig voor stressvermindering. Daarnaast biedt het ook een aantal extra voordelen:

Meer flexibiliteit

Omdat je meer bewegingsvrijheid hebt, kun je door Aerial yoga andere poses aannemen. In sommige gevallen geeft dat een diepere en meer vervullende stretch dan in de traditionele yoga.

Betere Focus

Omdat je jezelf in een nieuwe uitdagende situatie zet, dwingt het je om meer alert en bewust van je omgeving te zijn. Je zult waarschijnlijk ook proberen om je harder je best te doen, omdat je niet gewend bent om in de lucht te zweven.

Versterkte Spieren

Aerial Yoga is een goede core-workout. Omdat de zwaartekracht meer dan normaal inwerkt op je lichaam, moeten je spieren ook harder werken. Zeker je buikspieren, die houden je tijdens de poses in balans.

Veel plezier en energie

Dit heb je waarschijnlijk nog nooit gedaan. En daarom is het zo leuk om het uit te proberen. Nieuwe dingen doen maakt je blij en geeft je energie.

Aerial yoga vormt een onderdeel van de yogalessen van Charlot Spoorenberg. Deze yogaweek is van 27 juli – 3 augustus 2019.

Lees meer over de Yogaweek deze zomer in Frankrijk…

No comments yet.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hosting en onderhoud door: CAP5 B.V.