Echt genieten van je vakantie kan pas als je ook lekker eet
Applaus voor het eten, het moet niet gekker worden!
Het eten op Ouroubouros staat op een hoog niveau. Wij vinden dat je echt pas kunt ontspannen en genieten als je ook lekker en goed eet. En daar zorgen onze koks voor. Wij zijn zeer blij dat we werken met ervaren en enthousiaste koks en hun assistenten. Het is niet ongebruikelijk dat er geapplaudisseerd wordt bij het opdienen van al dat lekkers. En dan zeggen we niets teveel.
Geer, 55 jaar, loopbaancoach/adviseur
Eten als God in…
Onze koks zijn allemaal gepassioneerd als het om koken gaat. Allemaal doen ze hun uiterste best om het onze gasten naar de zin te maken. Alles wordt vers bereid en waar mogelijk wordt er met biologische en plantaardige producten gekookt. Bekijk de foto’s van de heerlijke maaltijden in het fotoalbum Eten.
Proef de sfeer op Ouroubouros en bekijk de korte video over het eten! (1.37 min.)
Ontbijt en lunch
Onze vrijwilligers zorgen voor het ontbijt en de lunch. Er is elke ochtend vers brood, yoghurt en fruit, crackers met zoet beleg of kaas. Vaak worden er ook croissants of chocolat au pain uit de oven getoverd. Er is altijd koffie, thee en sap aanwezig.
Tijdens de lunch is er naast vers brood en heerlijke Franse kazen, ook iets extra’s. Dat kan een soep zijn, een quiche of een salade. Laat je verrassen door onze keukenprinsessen en geniet. Daar is het toch voor?
Recept – Groenterolletjes
Ingrediënten: Courgette, paprika, wortel, spinazie
- Courgettes en wortels in dunne plakken snijden (gaat beste met kaasschaaf) en voor 1o tot 12 minuten langzaam op 180 graden laten grillen in de oven.
- Verschillende paprika’s (geel, oranje en rood) in zijn geheel voor 12 tot 15 minuten op 180 graden in de oven bakken. Daarna even af laten koelen op bakpapier en ontvellen.
- Spinazie roerbakken met uitje.
- Als alle ingrediënten zijn voorbereid ga je deze dakpansgewijs op bakpapier of aluminiumfolie neerleggen. Courgette, wortel, paprika, courgette… etc. De spinazie doe je er als laatste bovenop. Besprenkel het geheel met olie, zout, rozemarijn en tijm.
- Het pakket van groenten van onder naar boven oprollen met behulp van het bakpapier. Zorg dat je het bakpapier niet mee rolt. Het wordt uiteindelijk een grote rol van groenten. Omwikkel het met het bakpapier en gaar het nog een paar minuten in de oven. Dan in plakken snijden en mooi serveren op het bord.
Smullen maar!