FAQ Coronavirus

Vraag en antwoord

Kan ik Frankrijk uitreizen als er een nieuwe lock-down komt?
Ja, dat kan. Stel dat Frankrijk van status geel (vakantiereizen is geoorloofd) weer naar status oranje gaat (alleen noodzakelijke reizen zijn geoorloofd). Dan kun je altijd met de auto terug naar huis reizen. Dat kon in de afgelopen periode vanaf de lock-down ook al. Dat blijft ongewijzigd.

Dekt mijn verzekering de kosten als ik ziek word in Frankrijk?
Wanneer je ziek wordt in Frankrijk tijdens status geel, dan dekt je zorg- (of reis)verzekering de kosten. Ook als je ziek wordt en de status veranderd in oranje, heb je recht op dekking van je verzekering.

Wij raden ten alle tijden aan om dit op tijd bij je zorg- en reisverzekering na te vragen. Iedere verzekering is persoonsgebonden en kan verschillen.

Loop ik risico als ik nu een vakantie bij jullie boek?
Nee hoor, omdat we ruime annuleringsvoorwaarden hanteren, loop je geen enkel risico. Alle weken in de zomer en najaar zijn gewoon te boeken.

Moet, vanwege de corona-maatregelingen, Ouroubouros de vakantie annuleren, dan heb je recht op teruggave van je betalingen of kun je kiezen voor een voucher.

Waarom zou ik nu een vakantie boeken?
Uit het verleden weten we dat mensen na een crisis er weer uit willen. Na een tijd vol spanning en onzekerheid is er grote behoefte aan ontspanning en plezier.

Er ontstaat altijd een grote drukte als er wel weer gereisd mag worden. Het kan slim zijn nu al te boeken. Zeker omdat de je door de ruime annuleringsvoorwaarden geen enkel risico loopt.

Tot wanneer kan ik annuleren?
Je kunt tot 4 weken voor aanvang van je vakantieweek kosteloos annuleren. Onze annuleringsvoorwaarden vind je hier.

Wil je op de hoogte blijven van onze workshops en vakanties?

Meld je dan aan voor de Ouroubourosmail. Je bent dan als eerste op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.