Help Marit haar kookboek te lanceren

Sinds 2017 kookt Marit Biemans van ‘de Gouden Radijs’ ook voor onze gasten. En dat doet ze met veel overgave. Al haar recepten zijn lekker, afwisselend van smaak & textuur en geheel plantaardig!

We hebben al eerder over haar geschreven, lees hier meer over Marit en de Gouden Radijs…

Nieuwe kookboek is bijna af

Als vegan chef is het haar passie om gerechten te serveren die mensen verrassen met mooie smaken, geuren en kleuren. De bedoeling is om in het najaar van 2018 haar allereerste kookboek uit te brengen.

Zij heeft dit boek geschreven vanuit haar liefde voor eten, koken en samenzijn op deze mooie aarde. Om die reden zijn de recepten in het boek (meer dan 100!) geheel plantaardig.

Meer dan 100 heerlijke recepten

Wat dacht je bijvoorbeeld van tomaat met komkommer, walnoot met een vinaigrette van komkommer of wortel met een dip van eh… komkommer?

Eh…. Mooi niet! Plantaardig eten is gelukkig verrúkkelijk!

Denk maar aan oesterzwam-omelet, gevulde dadels, tofu scrambled eggs, hazelnootpasta, limoenmousse, walnootpaté, gegrilde burgers; het kookboek staat vol met recepten waar je je vingers, handen, ellebogen en armen bij aflikt!

Steun Marit in het lanceren van haar kookboek

Er is sinds kort een crowdfunding gestart om het boek ook echt te kunnen drukken en uitgeven. En jij kan daar aan meedoen. Ga naar de website van Voordekunst en steun Marit…  Er zijn verschillende opties om mee te helpen in het realiseren van haar droom. Kijk maar snel. Oh ja, in een korte video vertelt ze zelf waarom ze tot dit idee is gekomen.

Het kookboek is uit! Lees hier meer over het kookboek van Marit en Jona Biemans…