Kom samen met vriend(in, collega of partner

Ouroubouros is een fijne plek om nieuwe mensen te leren kennen. Alles is al voor je geregeld, zoals je slaapplek, de workshop en het heerlijke eten.

Vriendschappen voor het leven

En dan ontstaat er voldoende ruimte en tijd om, naast het genieten van het zwembad en de workshops, te genieten van elkaars gezelschap.

Op Ouroubouros is er openheid en respect voor elkaar, daardoor groeien er vanzelf mooie vriendschappen op, zelfs vriendschappen voor het leven.

Samen komen en elk een ander workshop volgen

De meeste gasten komen alleen, zo’n 75%, maar we zien steeds vaker ook dat gasten samen komen. Soms zijn het partners, collega’s, vrienden of soms zussen of broers.

Vaak is het de workshop die hen overhaalt om samen te gaan. Maar we zien ook dat koppels verschillende workshops in de week volgen en genieten van het ‘samen zijn’ en ook het ‘los van elkaar zijn’.

groep lachende mensen tijdens creatieve vakantie

Partner mee, zonder meedoen aan een workshop

Goed nieuws! Het is mogelijk om samen met je partner te komen. Ook wanneer hij/zij geen behoefte heeft aan een workshop. Je partner betaalt E 100,- minder dan de genoemde prijs. Tijdens de vakantie is het altijd mogelijk om te kijken of er wel behoefte is.

Er is in de buurt veel te ondernemen, zoals wandelen, fietsen, dorpjes en steden bezoeken, maar ook veel sportieve uitjes zoals paardrijden en kanoën.

Veel gasten komen terug

We zijn blij dat we elk jaar cursisten verwelkomen, die al eerder gast zijn geweest. Dat doet ons goed om te merken dat de sfeer en de workshops hun blijven boeien.