Nieuwe kok op Ouroubouros

Even voorstellen…

Marit Biemans is een van de koks die vanaf 2017 de diners bij Ouroubouros verzorgt. Samen met haar zus Jona vormen zij een topteam!

Marit kent Ouroubouros goed. Het jaar ervoor was zij al een week vrijwilliger en bereidde de heerlijkste salades en soepen voor de lunch.

Geslaagde Proef-avond voor ons team

Na die zomer liet zij ons weten dat zij zo graag het diner zou willen verzorgen. We spraken een proefavond af en ze kookte voor ons hele team.

We kregen een heerlijk voorafje van courgette, aubergine met zoete chutney, een hoofdgerecht van gnocci met pesto van spinazie en als dessert een stuk dadelwalnotenkokostaart… mmmmmmmm!

Hiermee heeft Marit de proef glansrijk doorstaan en zijn we blij dat zij met haar lekkere gerechten ons deze zomer komt verrassen.

Plantaardige lekkernijen

Via haar eigen onderneming ‘De Gouden Radijs’ creëert Marit al een aantal jaren met veel liefde en aandacht plantaardige lekkernijen. Met fijne smaken, geuren, kleuren worden lichaam en geest verwend.

Volg De Gouden Radijs online

Benieuwd naar meer foto’s en smaken van De Gouden Radijs? Kijk dan op Facebook. Wil je graag dat Marit voor je kookt of een prachtige taart bakt? Mail haar dan op degoudenradijs@gmail.com…

P.s. Marit heeft haar eigen kookboek uitgebracht, met meer dan 100 makkelijke recepten…