Reizen naar Ouroubouros

Er zijn goede verbindingen naar ons, per trein, auto of vliegtuig. En we kunnen je ophalen van het treinstation Montmoreau, dat ligt enkele minuten rijden van ons vandaan.

Trein/strong>
Trein
Het traject loopt, afhankelijk van het tijdstip, van...
Amsterdam - Parijs - overstap Parijs - Angouleme - Montmoreau.
Of van: Amsterdam - Parijs - overstap Parijs -Bordeaux St. Jean - overstap Bordeaux St. Jean - Montmoreau

Je kunt je treinticket makkelijk zelf online boeken via NS Internationaal of www.trainline.nl.

Via NS Internationaal kun je helaas alleen een ticket tot Bordeaux of Angouleme kopen.Via SNCF is het andere traject aan te schaffen. Maar we raden eigenlijk Trainline aan. Bij hen is ook meteen het traject van Bordeaux naar Montmoreau of van Angouleme naar Montmoreau aan te schaffen.

Station Montmoreau ligt enkele kilometers van onze locatie. We komen je ophalen op een afgesproken tijd a € 5,- p.p. per rit.

Praktische zaken -Google Maps - kaart van Charente Frankrijk

Bordeaux - Montmoreau ↔

Bordeaux - Montmoreau Zaterdag aankomstdag 18.58 ➔ 20.13 Prijs E 18,- (2e klas)

Montmoreau - Bordeaux Zaterdag Vertrekdag 09.08 ➔ 10.16 Prijs E 18,- (2e klas)Angouleme - Montmoreau ↔

Angouleme - Montmoreau Zaterdag aankomstdag 18:32 ➔ 18:50 Prijs E 7,70 (2e klas)

Montmoreau - Angouleme Zaterdag vertrekdag 08.00 ➔ 08.32 Prijs E 7,70 (2e klas)

Auto
De afstand van Amsterdam naar onze locatie (Les Gouillères, 16190 Juignac) is bijna 1000 km. Als je gebruik maakt van de tolwegen en als je vroeg in de ochtend vertrekt (i.v.m. de spits rondom Parijs) kun je deze afstand in circa 10 uur rijden. Routebeschrijving: Amsterdam – Utrecht – Breda – Antwerpen – Lille – Parijs – Orleans – Poitiers – Angoulême – Juignac We hebben een praktische routebeschrijving gemaakt, met een route langs het westen en oosten van Parijs, die je kunt downloaden en printen.

Praktische zaken -Google Maps - kaart van Charente Frankrijk
Tip - Samen reizen met de auto
Zoek je iemand om samen met de auto te reizen? Of kom je met de auto en neem je graag andere gasten mee? Geef het dan door bij je reservering. Wij doen ons best om te bemiddelen. Uit ervaring weten we dat het bijna altijd wel lukt. Het scheelt in de kosten, is milieuvriendelijker en vaak ook nog gezelliger.

Autohuur vanuit Nederland
Wil je flexibel zijn in je vakantie? Dan is het een goed idee om een auto te huren in Nederland. Alleen of samen met andere gasten. Door de kosten te delen betaal je nog geen 150,- per persoon voor een retourreis (op basis van 4 personen per auto). Wij helpen je met het in contact brengen met andere gasten die dit ook willen. Geef het op bij je reservering. Voor autoverhuur in Nederland kun je bijvoorbeeld terecht bij Hertz.

Vliegtuig
Je kunt vliegen naar Bordeaux of Bergerac en van daaruit de trein nemen naar Montmoreau. De volgende vliegtuigmaatschappijen bieden goedkope tickets aan.
Ryanair.com
Easyjet.com
Transavia
KLM/Air France
Praktische zaken -Google Maps - kaart van Charente Frankrijk