Reviews

Lees de reviews van onze gasten…

Sinds november 2019 werken we samen met de reviewsite Klanten Vertellen. Die zie je als eerste. Onderaan de pagina vind je alle reviews vanaf 2011 t/m 2019.

10

Ideaal

Het eten was heel goed en lekker. De accommodatie was uitstekend. Alles was schoon. Ik heb genoten de schilders workshop en ik heb nieuwe technieken geleerd. De omgeving was erg mooi. Het was heerlijk om te wandelen. Ik heb interessante mensen ontmoet.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - september 28, 2021
10

Onvergetelijk gezellig

Het was weer een warm, ongedwongen en gezellig samenzijn tijdens de zangweek! Ron en Frank zijn als gastheer ongeevenaard - iedereen voelt zich direct bijzonder welkom.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heiloo - september 18, 2021
8

Een weekje van ontspannend bezig zijn met je hobby, ontzorging en fijne contacten gemaakt.

In een prachtige natuur met fijne mensen heerlijke ontzorging een week met je hobby bezig zijn en daarbij verrast worden door je kennen en kunnen is uniek. Het fantastische concert en de verrassende schilderijententoonstelling was het resultaat van een super coaching door Ien. Wat zij heeft bewerkstelligd vonden wij uniek. Singing in the brain zou Erik Scherder zeggen. Geweldig. De Masterklas was verrassend leuk. En dan het team in de keuken en fantastische kok. We hebben genoten van haar culinaire vegarische gerechten. Hanneke dank voor de ochtenden om lekker wakker te worden met yoga of wandeling. Ron en Frank jullie gastvrijheid is geweldig. Fijn gekampeerd in jullie tuin met uitzicht. Tip, misschien wat extra douche en toilet ruimte creëren.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Asten - september 3, 2021
10

Vrijwilligerswerk op toplocatie

Wat een cadeautje! Twee weken als vrijwilliger gewerkt op een beeldige plek in Frankrijk met vriendelijke en inspirerende mensen om me heen. Erg gezellig gehad met de gasten, de eigenaars en de andere vrijwilligers.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Parijs - augustus 31, 2021
10

Een plek waar iedereen op zijn gemak is.

Deze zomer ben ik voor de tweede keer naar Ouroubouros gekomen. Vorig jaar was al erg goed bevallen ondanks de Coronamaatregelen. Dit jaar vond ik het weer leuker. Deze keer heb ik de zangworkshop gedaan, die beviel me bijzonder goed. Ien is een geweldig mens en verstaat de kunst om aanwijzingen en kritiek met veel humor te brengen zonder mensen uit te lachen. De sfeer in het hele centrum is ook zo. Er wordt veel gelachen en het lijkt of iedereen zich zeer op z’n gemak voelt. Vrijwel zeker kom ik volgend jaar weer!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Alkmaar - augustus 29, 2021
10

Heerlijk ontspannen, heerlijk gelachen

Wat was dit weer een grootse week!! Zó relaxt!! Het weer was redelijk, maar zelfs als het weer niet fantastisch is is het super om een tijdje bij Ouroubouros te zijn!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - augustus 29, 2021
8

Uiterst aangenaam gebeuren

Ik heb enorm genoten van de plek, de gastvrijheid, de sfeer, de service (alles is zó goed geregeld, alle maaltijden en meer dan dat), de groep en de cursus! Zeer getroffen met enthousiasmerende zang"juf" Ien! Je hoeft weinig mee te nemen. Je tent om te slapen en je persoonlijke verzorging. Misschien wat insectenspray, hoewel het qua muggen meeviel! Kortom: ik kan het aanbevelen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - augustus 26, 2021
8

Fantastisch mooie locatie, gastvrij lieve crew,

Ik heb genoten van deze fijne week. Het vegetarisch/ veganistische eten was echt voortreffelijk. De hele dag door koffie, thee en lekker water zo heerlijk. Kortom dat was prima verzorgd. Een minpuntje vind ik de toilet beneden. Deze heb ik steeds met nog 5 andere personen gebruikt. Ik vond de plek van deze toilet erg ongelukkig. Heel krap en geen ventilatie. Het zou prettig zijn als er een douche- en toiletunit aanwezig zou zijn op de locatie. Er is ruimte genoeg om deze ergens op het terrein te plaatsen. Ik heb me regelmatig teruggetrokken van de gezamenlijke maaltijden ontbijt en/ of lunch. Ik heb niet altijd zin om te socialisen. Maar ...... jullie zeiden ook dat er voldoende ruimte was om je af te zonderen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Asten - augustus 25, 2021
10

Fantastisch

Voor de vierde keer een creatieve week bij Ouroubouros gedaan en het was weer geweldig. Niet voor niets ben ik een "recidivist" : -) ik blijf terugkomen voor de sfeer, de ontspanning, het samen zingen. Je bent er echt even helemaal uit, maar toch voelt het ook een beetje als thuiskomen, daar op die plek in Frankrijk. Alles is perfect verzorgd, het eten is heerlijk, je hoeft alleen maar te genieten. Een aanrader.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - augustus 23, 2021
9

Goede sfeer, leuke groep en mooi beeld leren maken

Fijn dat we geholpen werden met het opzetten van de tent toen we laat aankwamen. Leuk dat ik ook een ochtend mee mocht zingen (de andere workshop). Heerlijk eten. Het weer viel helaas een beetje tegen (regen, niet heel warm). Leuke slotavond, heerlijk gedanst.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht - augustus 17, 2021
8

Rust, zon, zen, fijn gezelschap, prachtige omgeving en lekker eten...

Yogalessen waren subliem, is een unieke ervaring!!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- België - augustus 17, 2021
10

Heerlijke ontspannende week gehad.

Fijne week met veel zangplezier, gezelligheid, lekker eten in een hele ongedwongen sfeer. Topvakantie!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Middelburg - augustus 16, 2021
9

heerlijk gezellig tot stilstand komen

De relaxtheid van Ouroubouros, hoe het programma in elkaar zit, de begeleiding vanuit Ron en het gehele team, niet te vergeten de buurman, het uitzicht, Heerlijk. En ook lekker niks. Dan is er ook nog het echt heerlijke eten. Wel vaker veganistisch/ vegetarisch gegeten, maar dit was haute cuisine. Fantastische opmaak en smaak.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - augustus 16, 2021
10

Zorgzaam, leuke mensen, inspirerend.

Goede tijd gehad met lieve leuke mensen. Het eten was heerlijk en Ron en Frank zijn zorgzame mannen en weten een mooie sfeer neer te zetten. In een week een mooi beeld gemaakt onder leiding van Ron. Veel dank, kom graag terug. Greetje
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - augustus 16, 2021
10

Een heerlijke ontspannen vakantie op een prachtige plek met superlekker eten en fijne mensen

Ik heb genoten van de plek, het eten, de mensen, de rust, de workshps, kortom TOP!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Abcoude - augustus 14, 2021
10

Fantastisch

Een heerlijke plek met superfijne begeleiding en een warme, liefdevolle sfeer. Ook nog eens met fantastisch eten.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Pijnacker - augustus 14, 2021
10

Een geweldige, inspannende, ontpannende week!

Zoals altijd weer een heerlijke week bij Ouroubouros! Het is een feest bekenden van vorige jaren terug te zien en kennis te maken met nieuwe gezichten. Zoals altijd zorgde het Ouroubouros-team ervoor dat ik me helemaal thuis voelde. Tot de volgende!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - augustus 11, 2021
9

Geweldig concept !

Wat een prachtige week! Even helemaal in een andere wereld. De verzorging was van het begin tot het eind op een heel hoog niveau. Je krijgt snel en deskundig antwoord op je vragen. Het personeel staat altijd voor je klaar. Wat betreft de workshop accommodatie is er wel een verbeterpunt ! Er was geen verlichting toen dat wel nodig bleek. Wat betreft de geluidsapparatuur. Een vaste opstelling met geluidsboxen en versterker zou geen kwaad kunnen. Misschien is een lange smalle vaste tafel aan de wand een idee! Met hieraan gekoppeld de nodige ingangen voor wifi en stekkerdozen voor het opladen en aansluiten. Daarop zou elke docent zijn Labtop of IPad met de nodige snoeren kunnen aansluiten. Ik vond het gedoe van Mariecke met haar mobiel wel wat storend. Er was sprake dat haar telefoon geen power had en dat er nogal veel tijd koste om de geluidsinstallatie op het juiste volume te krijgen. Het aansluiten van een microfoon werd hierdoor een tijdrovend karwei. Tot zover de techniek. Verder was de begeleiding en coaching door Mariecke uitstekend. De aanwezigheid van Frank bij de masterclasses vond ik heel verfrissend.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Coevorden - augustus 11, 2021
10

Een heerlijke week!

Een week die in het teken stond van ontspanning, ‘niets hoeven maar van alles kunnen’ en een geweldige verzorging: de ingrediënten dus voor een heerlijke vakantie!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - augustus 11, 2021
9

Ik heb weer een geweldige week gehad!

Voor de tweede maal een workshop beeldhouwen gedaan op deze prachtige plek! Het (vegetarisch) eten is volledig verzorgd en heerlijk, het diner 3 gangen in een super gezellige setting met de hele groep. Bij ontbijt en lunch de volle vrijheid je eigen plekje en gezelschap naar eigen behoefte te zoeken. Super lieve gastheren met een geweldig team om hen heen die er alles aan doen om je een heerlijke tijd te bezorgen. Beeldhouwles naar behoefte waarbij je vooral wordt gestimuleerd je eigen ding te doen. De tent waar ik in sliep had een heerlijk hoog bed en dekens naar behoefte en douches en toiletten zijn schoon. Aan het eind van de week een rondje langs alle resultaten van de workshops en een feestje met dansen na. Op dat moment ben je al één grote familie ;-). Een echte aanrader!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Voorburg - augustus 10, 2021
8

Inspirend, ontdekkend

Prettige mensen, ontspannen vrije sfeer, fantastische Veganistische kok Marit. Workshop begeleiding schilderen had intensiever gemogen, voor mij als geheel onervaren schilder. Huis is helaas nogal gehorig met de houten vloeren....maar wel droog!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hilversum - augustus 10, 2021
10

Wat een liefdevolle gastvrijheid

Voor de tweede keer heb ik een heerlijke week meegemaakt olv Frank en Ron, die een geweldige sfeer neerzetten. Even niets en toch van alles tussen het zingen, hakken en zonnebloemvelden. Word weer blij als ik de beelden en liefdevolle contacten naar boven haal. Hanneke en Annelien voor de massages en Odrada en crew voor het heerlijk eten. Ga nog een keer…
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - augustus 10, 2021
10

Heerlijke tijd , met aandacht verwend

Ik heb een heerlijke tijd gehad. Warm welkom, zorgvuldig verzorgde maaltijden en alle ruimte om te ontspannen naast de gekozen workshops.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - augustus 10, 2021
10

Een heerlijke creatieve week, met alles erop en eraan!

Een feestje om bij Ouroubouros te zijn. Fijn met anderen lekker zingen en creatief zijn. Genieten van de prachtige plek en het gezelschap. En zo fijn om in de watten gelegd te worden met lekker eten!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Essen (België) - augustus 10, 2021
10

Geweldig!

Als je op zoek bent naar een vakantie,je bent alleen én je bent graag bezig met wat je boeit,dan denk je: waar kan ik heen? Ik ontdekte Ouroubouros ...en ik beleefde een fantastische week! De lokatie is prachtig,de kamer met een ongelooflijk uitzicht( ik zag de zon ondergaan vanuit mijn venster),heerlijk zwembad,super begeleiding van de crea,geweldig lekker eten,lieve en vriendelijke mensen,kortom...ik wou eigenlijk nog niet naar huis na die week en dat zegt al veel! Dank je wel,Frank en Ron dat we in jullie mooie huis mochten verblijven en dat ik jullie leerde kennen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gent - augustus 9, 2021
10

Herbronnen binnen een geweldig kader en rustige sfeer

Overtrof mijn verwachtingen. Ik sliep in mijn eigen tent in de boomgaard. Stille nachten werden onderbroken door sjirpende krekels, wakende uilen en soms een vallende pruim :-) 's Ochtends langzaam op tempo komen met Hannekes wakkermaakoefeningen...heerlijk. Van slaapmodus naar energiemodus in een uurtje. De begeleiding van Ron bij het schilderen was à point. Hij luistert, stelt de juiste vragen, geeft tips ....en samen met de vele inspiratieboeken, komen we tot een doel. Experimenteren, plezier beleven, ontdekken, leren van elkaar...een boeiende ballade doorheen de schildersweek, die werd afgesloten met een trotse expositie. Elk moment was een feestje: opstaan in de stille en prachtige omgeving, de workshop, het heerlijke eten, de massages, de sfeer, het zwembad (met de ondeugende stofzuiger :-), de mensen, de vrijheid, de ziel van Ouroubouros! Bedankt allemaal voor deze geweldige week! Ik zal hier nog lang energie uit putten :-) Merci beaucoup et à la prochaine!! Valerie M.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hamme België - augustus 7, 2021
10

Een Top Vakantie!

Het waren voor mij 2 fantastische yogaweken, o.b.v. Sarah Goudsblom. En alles eromheen was heerlijk. Fijne mensen, de prachtige natuur van de Charente. De maaltijden waren TOP! Overal is ruimte voor, tijd voor jezelf of met anderen, lezen van een boek aan het zwembad, samen genieten van de fantastische maaltijden. Wandelingen maken alleen, met 2 of meer, of een stadje en concert bezoeken, een goed gesprek, muziek, dansen........... Dank Frank en Ron, en aan iedereen, die Ouroubouros , tot Ouroubouros maken! Liefs Margriet
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Best - augustus 6, 2021
10

Vakantie!

Als ik aan Ouroubouros denk, denk ik meteen aan die prachtige omgeving, de sfeervolle locatie, het fantastische eten, de relaxte en kundige yoga-begeleiding van Sara en dat alles met het ontspannen gastheerschap van Ron en Frank en dus denk ik aan VAKANTIE! Een aanrader dus :-)
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maarssen - augustus 6, 2021
9

Prachtige plek, fantastisch eten, goed gezelschap = topvakantie

Een heerlijke week, fijn geschilderd, gezwommen, gegeten, gesprekken gevoerd, uitstapjes gemaakt.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - augustus 5, 2021
10

Een week verwend worden, jezelf zijn en genieten!

Ouroubouros, waar ik me direct thuis voelde, heerlijk at, vrij kon zijn in mijn schilderen. ‘S ochtends wakker worden met Hanneke, stil zijn bij het uitzicht. Schilderijen op het bord van Marit. Ron die precies genoeg begeleid en dan weer vrij laat. De medecursisten, allemaal anders en toch samen. Het was heerlijk! Heel erg bedankt Ron en Frank, vrijwilligers en cursisten.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nijmegen - augustus 5, 2021
10

Heerlijk ontspannen, liefdevol, creatief

Fijne ontvangst, goede sfeer, lekker (vega) eten, een warm bad.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wijk bij Duurstede - augustus 5, 2021
10

Heerlijke yogaweek

Ik heb echt een geweldige week gehad bij Ouroubouros. Frank en Ron weten, samen met hun team vrijwilligers, een geweldige sfeer te creëren waarin ik me helemaal welkom en verzorgd voelde. En dat trekt ook weer leuke mensen aan, ik vond het een heel fijne groep. De yoga werd gegeven door een uitstekende docente, Sara, die alle tijd nam om alles heel goed uit te leggen aan de beginners in de groep, maar waar ik, als wat iets meer ervaren yogi, ook terecht kon voor allerlei vragen over yoga en yoga-poses, binnen en buiten de les. En, ook niet onbelangrijk, met wie ik ook heel veel lol heb gehad. Speciale vermelding voor het eten, dat was zo ontzettend goed en verrassend, alsof ik iedere dag in een sterrenrestaurant at. Dus, zeker een aanrader en ook zeker voor herhaling vatbaar.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - augustus 5, 2021
9

Een fantastiche week zeker voor herhaling vatbaar

Een heel fijne ervaring. Hard gewerkt maar op een relaxte manier. Een fantastisch team. Een gezellige groep en lekker eten. Met het mooie weer erbij kon het niet stuk.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- St. Willebrord - augustus 4, 2021
10

Alles klopte aan de keramiek week bij Ouroubouros

De keramiek week bij Ouroubouros was een fijne 'bubbel' waarin alles klopte. De ambiance, het team van Ouroubouros, de franse docente Sylvie, de medecursisten .....alles bij elkaar helemaal goed.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Delft - september 23, 2020
10

Een heerlijke en relaxte vakantie.

Een mooie locatie, lekker eten, leuke docent en workshop, goede sfeer en goed verzorgd! Echt een week in onze eigen vakantiebubbel gezeten. Thanx Ron, Frank, Hanneke en Odrada.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amersfoort - september 22, 2020
10

Een heerlijke plek van en met heerlijke mensen met een visie en een missie.

Het voelde als thuiskomen. De zalige combinatie van workshop en vakantie, inspirerend en vrij. Fijn verzorgd op alle gebied! Het zindert na en doet me terug verlangen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vosselaar, België - september 22, 2020
10

Leven als God in Frankrijk bij Ouroubouros

De sfeer die Frank en Ron samen met Hanneke en Odrada neerzetten is fantastisch. Zorgzaam, gezellig en alle ruimte voor alles wat er is. Héérlijk eten, zalige wakkermaakoefeningen en massages. Het prachtige uitzicht en het zwembad maken het helemaal af om als God(in) in Frankrijk te verblijven. Bettina’s schrijfworkshop is zo leuk! Met haar positiviteit en juiste aanwijzingen en oefeningen heeft zij schrijvers in spé van ons gemaakt.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoorn - september 21, 2020
9

wat een heeeerlijke, zorgeloze, want heel fijn verzorgde week!

Lieve Frank en Ron, Dank jullie wel voor deze tien dagen (cursus van een week, plus nog enkele dagen eraan vooraf en erna) bij jullie op (?) Ouroubouros. Interessante cursus (Fictie schrijven), euke mensen om samen mee te werken, heerlijk eten van Odrada, een fanastische ambiance & omgeving, en dan ook jullie twee als hartelijke, zorgzame, lieve en betrokken gastheren. Hét recept voor een 'weekje' helemaal 'away from it all' (of hoe dat in het Frans ook heet...). Ik zie mezelf best nog wel eens terugkomen, en zal Ouroubouros bij vrienden aanbevelen. Hopelijk houden we contact - altijd leuk om mensen zoals jullie in mijn vriendenkring te krijgen. Zo dat aan de orde is: altijd welkom in Rotterdam! Guus
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - september 21, 2020
10

Een heerlijke week bij Ouroubouros waarbij je helemaal tot jezelf kunt komen.

Mijn tweede keer bij Ouroubouros... Het was wederom genieten! Het team was net als vorig jaar geweldig en op de onfortuinlijke Covid situatie was goed ingespeeld, zonder dat dit de sfeer of het fijne gevoel in de weg stond. Bij Ouroubouros heb ik mijn passie voor beeldhouwen ontdekt: nooit geweten dat ik dit kon! De magie van Ouroubouros is de combinatie van bezig zijn met wat je leuk vindt, de goede begeleiding, de prachtige omgeving en de sublieme zorg van het hele team. Heerlijk een weekje weg en alles loslaten waar je de rest van het jaar mee bezig bent. Ik kom zeker weer!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - september 8, 2020
10

Het leven is verrukkelijk, bij Ouroubouros

Weer twee heerlijke weken mogen beleven in Ouroubouros; leuke mensen, fijne sfeer, kleurrijk en heerlijk eten, mooi huis en prachtig uitzicht, relaxed beeldhouwen onder de grote boom, het warme welkom en de goede zorgen van Ron, Frank en de ouroubouros-crew! Ik kom hier heel graag weer terug.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amersfoort - augustus 30, 2020
10

Een heerlijke week in een prachtige omgeving met een topdocenten en fijne deelnemers!

Ouroubouros voelt als 'thuiskomen': je wordt hartelijk ontvangen door Frank en Ron, en de hele week stralen ze gastvrijheid en aandacht uit met hun hele team. Ouroubouros is ook een beetje 'durven': je wordt uitgenodigd buiten je comfortzone te treden, en in groep vorm te geven aan zang (zangweek) of beweging (improvisatietheater), maar het hele gebeuren voelt warm en veilig. Ouroubouros is ook volop 'genieten': een fijne tent, een makkelijk bed, superlekker eten, zonnig weer, heerlijk zwembad, fijne gesprekken.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leuven, BELGIUM - augustus 29, 2020
9

Heerlijk ontspannen

Mijn week bij Ron en Frank was een last minute ingeving die helemaal top bleek te zijn. Super goed georganiseerd, een heerlijke plek en omgeving (ook de Ouroubouros tent) en een mooie setting om met een groep een creatieve uitlaat ervaren. Bedankt aan het geweldige team dat dit mogelijk maakte!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - augustus 27, 2020
10

Totale zinnelijke zijnservaring

Al mijn zintuigen werden heerlijk geprikkeld en het kind in mij kon zich volledig laten gaan door goede zorgen en ontzettend veel speelruimte. De workshop improvisatie theater heeft me veel geleerd, over impro, maar nog meer hoe deze dagelijks toe te passen ;-) Dankjewel! Misschien tot volgend jaar ;-) Nathalie
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Turnhout - augustus 25, 2020
10

Een heerlijk verzorgde week met volop inspiratie

De ontspannen sfeer maakt het prettig vertoeven. Deelnemers lieten elkaar in hun waarde, niet teveel in elkaars levenssfeer. Daardoor ruimte om te werken maar ook voor goede gesprekken
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - augustus 21, 2020
8

Heerlijke ontspannen week in prachtige omgeving en goed gezelschap!

Heerlijk eten voor mij, maar als je geen vegetariër bent, is het wel goed je te realiseren dat het eten vegetarisch en deels veganistisch is.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tuil - augustus 20, 2020
10

Ik heb 2 super weken bij Ouroubouros gehad.

De eerste week heb ik de creatieve workshop beeldhouwen gedaan. Dit was een super ervaring. De tweede week schilderen. De locatie is prachtig en genoeg uitdaging. Ron en Frank zijn geweldige gastheren die je direct een goed gevoel geven. De vrijwilligers waren top en het eten was heerlijk. Kort om een super vakantie.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- driebergen - augustus 18, 2020
10

Opnieuw een topweek gehad

Ik ben voor het vierde jaar te gast geweest bij Ron en Frank. De sfeer was net als andere jaren gemoedelijk en ontspannen. Ik heb genoten van de impro workshop, veel leuke nieuwe mensen ontmoet en heerlijk gegeten!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leidschendam - augustus 17, 2020
10

Nog nooit zo’n fijne workshopvakantie gehad

Een aantal keren meer heb ik een vakantie met workshops gedaan maar nog nooit is het me zo goed bevallen als op Ouroubouros. De organisatie was perfect met meerdere vrijwilligers. Best lastig in dit Corona tijdperk. Het eten was zeer goed, het zwembad was heerlijk en bovenal was de sfeer perfect. In de cursus kreeg ieder eerlijke kritiek of coaching. Geen neerbuigendheid danwel ophemeling Kortom, ik heb geen kritiek. Hoewel, één klein puntje: de lichtjes bij het ‘enge trappetje’ deden het na een week niet meer. Verder niets dan lof! Martin
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Alkmaar - augustus 16, 2020
9

Het was weer geweldig!

Genoten van de ontspanning, het verzorgende eten, de fijne massages en natuurlijk het zingen. Kom graag nog eens terug.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - augustus 16, 2020
10

Fijne plek, warme ontvangst en relaxte sfeer.

Dit jaar voor de tweede keer bij Frank en Ron op Ouroubouros een week vakantie geboekt. Het was weer uitstekend verzorgd en enorm gezellig. Dankzij de relaxte sfeer veel gelachen - maar ook hard gewerkt. De lessen van de professionele docenten zijn van hoge kwaliteit... kortom, wederom een topweek gehad!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heiloo - augustus 16, 2020
10

Wondermooie week in augustus

Wat een perfecte week! Veel werken aan samenspelen maar ook alle tijd om elkaar te leren kennen. Open sfeer en een heerlijk zwembad (het was deze week bijna elke dag boven de 30 graden . . .). De fantastische, vegetarische maaltijden en de betrokken docenten en staf maken het feest compleet.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - augustus 16, 2020
10

Ik heb genoten van de stilte & de herrie, de rust & de hectiek, het samen- en alleenzijn!

Soms ontdek je zo'n plek op aarde waar alles voor een moment klopt: voor mij is de zangweek bij Ouroubouros zo'n moment, zo'n plek. Geweldig hoe Ron & Frank de diversiteit aan gasten een heerlijke vakantie-/workshop bezorgen. En de heerlijke koks en aardige vrijwilligers. Een uiterst verslavend concept, programma en geheel! Wel heel jammer dat mijn stekkie van de verveine-plant het niet gered heeft ... volgend jaar weer proberen! ;-)
Zou je ons aanbevelen? Nee
- Delft - augustus 16, 2020
10

De ultieme vakantie!

Ik was voor de derde keer vakantie aan het vieren bij Ouroubouros. Na een yogaweek en een week improvisatietheater koos ik dit jaar voor een zangweek. En wederom ben ik supertevreden! Alles klopt bij Ouroubouros: fijne mensen, een prachtige plek, verrukkelijk eten, een lekker zwembad en dan die verzorging.. je wordt in de watten gelegd en hoeft zelf nergens aan te denken. Behalve natuurlijk actief aan de slag zijn tijdens de workshops. De zangjuf heeft ons veel geleerd en ik heb genoten van het heerlijke samenzingen met de andere deelnemers. Volgend jaar weer!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Havelte - augustus 16, 2020
10

Heel ontspannen sfeer, gezellig, warm welkom.

Ron en Frank zijn zo hartelijk, voorkomend en gastvrij. Jullie creëren een ontspannen en gezellige sfeer, niets moet, alles mag. Dat heeft, zeker in deze ingewikkelde tijd met corona, een heerlijke vakantie opgeleverd. Daarnaast deskundig advies en begeleiding van Ron bij het beeldhouwen. Doordat er minder vrijwilligers waren, moest Ron meer bijspringen in het reilen en zeilen van de dagelijkse aanpak, dat ging een tikkeltje ten koste van de cursusbegeleiding. Gelukkig konden we wel voort.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wijk bij Duurstede - augustus 16, 2020
10

Heerlijk ontspannen en goed verzorgd

De verzorging klopt tot in alle details, De lessen worden door professionals verzorgd met echt aandacht voor eenieder en er is voldoende ruimte voor jezelf en lekkere ontspanning waaronder het zwembad.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haah - augustus 12, 2020
10

Heb er een geweldige week gehad en ga zeker terug!

Wat ik heb ervaren is; gastvrijheid, vriendelijkheid, zeer betrokken gastheren en vrijwilligers die er echt alles aan doen je een 100 % verzorgde week te bezorgen, een familie- en thuis gevoel en tegelijkertijd ben je volledig vrij in je keuzes, heerlijk eten, creativiteit en spiritualiteit, gezelligheid, bonding met de andere gasten, een prachtige plek om te zijn in dit landschap en faciliteiten zoals het zwembad en overal mooie en fijne (schaduwrijke) plekjes om te zijn, goede workshops met goede begeleiding waarbij je zelf (en je eigen idee) centraal staat. Ik dank Ron en Frank en ja, ik ga zeker terug. ;-)
Zou je ons aanbevelen? Ja
- voorburg - augustus 12, 2020
9

Steengoed

Er werd in een vertrouwde en ontspannen sfeer een prachtige workshop beeldhouwen neergezet. Ik kon mezelf zijn en daarnaast mijn onontdekte artistieke vaardigheden ontplooien, het maakte niet uit welke workshop je deed; iedereen ging gezellig met elkaar om, dit leidde tot een bijzonder gevarieerd publiek en gaf me meer waardering voor dingen waar ik nog nooit aan gedacht had.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leiden - augustus 10, 2020
10

Het ideale opladen

Een week Ouroubouros voelt voor mij als een week aan de oplader: niet alleen de hele dag lekker hakken in mijn beeld, verrukkelijk eten, een heerlijk zwembad en een mooie omgeving, maar ook een superfijne relaxte sfeer. Niks moet, niemand die op je let, je doet waar je op dat moment zin in hebt. Gewoonweg heerlijk. Ideaal om bij te komen van mijn drukke leven en ik kijk er ieder jaar weer reikhalzend naar uit!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Delft - augustus 10, 2020
10

Heerlijke week

Yoga fijn, eten geweldig, leuke mensen, prachtige natuur
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Groenendijk - augustus 9, 2020
9

Ontspannen, super verzorgde week!

Ontspannen, super verzorgde week op een mooie plek met fijne mensen en een heerlijk zwembad
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nijmegen - augustus 9, 2020
10

Ik kom terug!

Deze zomer was mijn eerste kennismaking met Ouroubouros en het smaakt naar meer! De groep bestaat uit enthousiaste en open mensen die er elk op hun eigen manier de week doorbrengen, maar ook geregeld weer samen komen. De workshops zijn laagdrempelig, vrijblijvend en inspirerend. Ouroubouros is een prachtig plekje, dit jaar omringd door zonnebloempjes die je toelachen, waar je gemakkelijk tot jezelf kunt komen en in contact kunt zijn met de anderen om je heen. Alles is voor je geregeld, inclusief het heerlijke eten dat meerdere malen per dag voor je gemaakt wordt. Ouroubouros is een echt cadeautje voor jezelf!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leiden - augustus 9, 2020
10

Creatief en ontspannen!

Heerlijke schilderweek gehad met leuke mensen, op een prachtige plek. Alles is tot in de puntjes verzorgd, van super lekker eten tot aan het verkoelende zwembad.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoorn - augustus 9, 2020
7

Top locatie, aardige gastheren en prettige begeleiding bij het beeldhouwen

Heerlijke ontspannen week met gezellige andere gasten. Ruimte voor eigen rijd en je kan zo inschuiven in een groepje. Eten goed verzorgd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - augustus 5, 2020
10

Heerlijke week

Ik heb een heerlijke week gehad. Beeldhouwen, leuke mensen en veel gezelligheid in een prachtige omgeving!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Borne - augustus 4, 2020
10

Ontzettend goede sfeer, warme mensen, creatieve kleinschalige plattelands all-inclusive

Wat een heerlijke week was dat. Heb zeer genoten van de ontzettend fijne en relaxte, behulpzame, houding van Ron en Frank, dat vervolgens lijkt 'uit te stralen' op iedereen van het team inclusief de gasten. Wat ik ook heel prettig vond was dat ik mn eigen vakantie inclusief de schilder workshops helemaal zelf -met hier en daar een beetje subtiele sturing van Ron- kon invullen. Alles kan eigenlijk. Precies wat ik nodig had en wilde. Eten was lekker, zwembad verkoelend, wifi weet ik niet, want niet gebruikt, douche en WC OK en de boomgaard prima in orde als plek om te kamperen. Super plek om de geest te resetten. Misschien nog een weekje wandelen later in het jaar.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bergschenhoek - augustus 4, 2020
10

sentiment de vacances!

Wat waren er prachtige zonnebloemvelden om bij weg te dromen. Hier was ik 2 weken te gast bij OUROUBOUROS! Ik heb alleen maar genoten, genoten van de yoga-weken, genoten van het fantastische eten, genoten van de verkoeling in het zwembad, genoten van alle vrijheid, genoten van gesprekken en plezier met mensen, genoten van ER ZIJN !! DANK FRANK EN RON , dat jullie met deze prachtige plek heel veel mensen blij maken!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Best - augustus 3, 2020
9

Ontspannen en toch creatief bezig zijn...

Een super leuke week gehad met heel sympathieke eigenaars, top verzorgde gerechten met de luxe dat je zelf niet hoeft te koken, een prachtig, authentiek domein en een erg fijne groep die je de vrijheid heeft om je even te laten terugtrekken als je er nood aan hebt. Zelf heb ik yoga en schilderen gevolgd en beiden zijn een aanrader. Twee workshops is misschien wat veel maar h was wel de moeite! Zoek je een ontspannen vakantie met toch een creatieve bezigheid dan is dit ideaal!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- België - augustus 2, 2020
10

Het was HEERLIJK!

Mooie locatie, mooie mensen, heerlijk eten, bijzonder gastvrij en ook nog de basis van beeldhouwen geleerd! Wij, mijn man en ik, hebben een supervakantie gehad!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zegge - juli 30, 2020
10

Super plek, inspirerende mensen

Ik heb, samen met mijn zoon Mark, genoten van een heerlijke beeldhouwweek. Het samenzijn in de groep voelde warm, ondanks de corona-afstand. Fijne dagstart met Hanneke, beeldhouwen in de schaduw van de boom, zonnebloemen en helder blauwe luchten.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bavel - juli 29, 2020
10

Word weer blij als ik terugdenk aan Ouroubouros.

Prachtig terrein tussen de zonnebloemvelden en oude gerenoveerde gebouwen. Genoeg ruimte om je plek te vinden, letterlijk en figuurlijk, en te doen waar je voor kwam. Er is een hele fijne sfeer neergezet door Frank en Ron en crew. Luchtig, humor, serieus en inspirerend. Fijn dat ik er mocht zijn!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - juli 29, 2020
10

Ongelooflijk genieten!

Ik heb genoten van het begin tot het eind. Heerlijk eten, prachtige omgeving, creatief bezig zijn, een fijn zwembad en vooral hele fijne hartelijke mensen. Alles was keurig geregeld. Echt tot rust gekomen hier!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Brunssum - juli 29, 2020
10

Een absolute aanrader!

Ouroubouros! Een waar avontuur😊. In mijn eentje naar Frankrijk voor mijn 1e kennismaking met yoga. En dat midden in de natuur, in een mooi landhuis met een heerlijke tuin, prachtig uitzicht, leuke mensen en een zwembad om even af te koelen tussendoor. Het was heerlijk, het was gezellig, het was inspirerend, het eten was verrukkelijk én het was zeker voor herhaling vatbaar. Ron & Frank: ontzettend bedankt voor jullie gastvrijheid en we zien elkaar weer!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vaassen - maart 26, 2020
10

Ouroubouros staat wat mij betreft voor; ontspannen en creatief bezig zijn

De moed bij elkaar geraapt om een workshop Improvisatie te gaan volgen. Ik scheet in mijn broek, want op podium staan staat niet bovenaan mijn lijstje van 'FUN', in tegenstelling tot het kijken naar anderen;-). Maar wat een feestje was dit, grenzen overgegaan. Dit alles in een prachtige omgeving met superlekker eten, ik ga zeker nog een keer.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Almere - maart 3, 2020
10

! ‘n Klasse apart: creatief, enorm gastvrij, culinair en super gezellig!

In een ongedwongen sfeer ontdekken hoe je creativiteit het beste tot haar recht komt, in een omgeving waar niets hoeft en de natuur aan je voeten ligt en waar de gastvrijheid van het team je vanaf dag 1 je doet thuisvoelen, dat is Ouroubouros! Gewoon TOP op een TOP-locatie!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - maart 2, 2020
10

Niks moet, alles mag!!

Een warm bad, hartelijke gastheren. Ontspannen, kletsen, heerlijk eten, zwemmen, schilderen. Allemaal lieve mensen. Een geweldige ervaring. Ik raad het iedereen aan.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wijk bij Duurstede - februari 19, 2020
10

Zomerkamp de luxe

Het verwend worden door gezien te worden. Het team van ouroubouros voelt haarfijn aan waar je als gast aan toe bent. Spelen, ontspannen, creatief bezig zijn, en eten. De keukenbrigade is heerlijk creatief zonder vlees of vis. Top! En het geluk van vallende sterren kijken aan het zwembad was onvergetelijk! Daarom ben ik teruggekomen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Eindhoven - februari 14, 2020
8

Rust en ruimte

Heel goed verzorgd eten, aardige gastheren, fijne zaal voor de yoga en een weldadige rust op het platteland van de Charente.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - februari 12, 2020
8

Prima.

Prachtige plek, gastvrij, heerlijk eten. Rustige omgeving. Ook prima bereikbaar per trein. Fijne mensen en veel vrijheid.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nijmegen - februari 11, 2020
10

Ontspannen en thuiskomen in een inspirerende omgeving

Het programma was heerlijk, niet teveel en niet te weinig zodat ik me heerlijk vrij voelde. Het meest bijzondere aan deze plek is dat Ron en Frank een soort magische factor hebben. Ze willen oprecht dat ieder het naar de zin heeft en doen er alles aan om dat te realiseren en ze maken het waar ook nog!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hummelo - februari 10, 2020
8

Heerlijk

Ik heb erg genoten van de plek. De lieve gastheren. Het verrukkelijke eten. En de heerlijke ambiance. Het creatieve werken was ook heel prettig. Er was voldoende materiaal. Het zwembad is ook fijn. Een fijne en ongedwongen manier om met mensen samen te zijn. En lekker bezig af te kunnen wisselen met lekker chillen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nijmegen - februari 7, 2020
9

MAGNIFIQUE!

Deze vakantieweek had alles voor mij wat vakantie mag zijn: warmte, inspiratie, natuur, creativiteit, gezelligheid, mooie mensen, mooie ontdekkingen bij mijzelf via de yogaworkshop olv Sandra Lensink, FANTASTISCHE veganistische DINERS gemaakt door Marit en Jona, zwembad, goede gesprekken, stilte, concert in Aubeterre, een heerlijke massage, koffie op terras, rustig wakker worden in de natuur met wakker-maak-oefeningen olv Hanneke.... Dank lieve Frank en Ron, en alle mensen die hier bij betrokken zijn , ... MAGNIFIQUE ❤️ Margriet
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Best - februari 7, 2020
10

Heaven on earth!

Als zorgzaam mens is het soms moeilijk alle tijd en aandacht aan jezelf en je behoefte aan creativiteit te geven en gewoon te zijn, gewoon te genieten. Ron en Frank maken dat mogelijk! Alles was geregeld, in alles was voorzien: een plaats om te slapen, zalig verukkuluk! eten, regelmaat, rust, een omgeving -zucht- velden vol zonnebloemen, de stralende zon, glooiende vergezichten, stilte (oh bliss!)en er hing een zalige geur als de smaak van warme croissants. Als een mensenmens te veel heeft gegeven, wordt rust gezocht in alleen zijn. Bij Ouroubouros was dat mogelijk, zonder vragen, zonder vreemde blikken. Maar als mensenmens kan je ook weer niet zonder contact met anderen. En dat is nou zo bijzonder bij die mannen. Het kan allebei! Niet alleen mijn accu, maar ook mijn hart was weer volop geladen na mijn verblijf bij hen. Heaven on earth, toch zo dichtbij. Tamaraxxxx zomer 2019 beeldhouwen én yoga
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Delft - februari 6, 2020
10

Zalig

Prachtige omgeving en locatie, hartelijk, rust, haalt het beste uit ons deelnemers
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Munte - februari 4, 2020
10

Geweldig

Ik vond het een bijzondere week. De sfeer, het eten, het weer maar vooral de mensen die er waren. Het klikte....
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - februari 2, 2020
9

creatieve rustgevende vakantie

Zalige week gehad!!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- HAMONT-ACHEL - februari 1, 2020
10

Top vakantie

Lieve Ron en Frank, Ik heb een heerlijke vakantie bij jullie gehad. Ik heb lekker kunnen schilderen. Met de andere mensen die er waren leuke gesprekken gevoerd en ook gelachen. Jullie zijn beiden goede gastheren en zeer gastvrij. Heeeerlijk gegeten!! En lekker gedanst op de vrijdagavond. Dank voor alles. Liefs.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Franeker - november 26, 2019
9

Super gastvrij en veel geleerd!

Door de fotocursus veel meer lef gekregen om mensen op straat aan te spreken en portretten van ze te maken. Veel geleerd van de docent en de andere cursisten. Eten was heerlijk!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - november 25, 2019
8

een warm bad

Het was heerlijk, als een warm bad. Ontspannen, lekker eten, mooie lessen en heerlijk weer. Bedankt.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Arnhem - november 24, 2019
10

Heel mooie ervaring, een meerwaarde aan mijn leven

Als single is het niet altijd gemakkelijk om een reis te vinden die bij je past, waar je je niet "het vijfde wiel aan de wagen" voelt. Toen ik voor het eerst aankwam bij Ron en Frank in Juignac had ik onmiddellijk een thuisgevoel en dat gevoel werd alleen maar sterker, ook nadat ik er nu reeds 2 maal ben geweest. Een aanrader voor iedereen die rust verkiest en toch creatief wil bezig zijn. Schitterende omgeving, schitterend eten en schitterende mensen. Wat wil een mens nog meer?
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oudenaarde - november 23, 2019
9

Geweldig

Lieve Frank en Ron, wat hebben jullie een heerlijke plek en zo gastvrij! Dank voor de creatieve inspiratie en de heerlijke vakantie. Ik heb genoten. Liefs Brenda
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hilversum - november 22, 2019
10

Genoten!

Lieve mensen, wat een heerlijke week was het! Een hele fijne plek met onmisbaar zwembad en een mooie omgeving. De schommel was een plek waar ik een paar keer helemaal zen werd. De massage was ook heerlijk. Ik heb veel geleerd van fotograaf/docent Edwin Boering. Blij met het eindresultaat van de foto’s. En zalig gegeten. Odrada bedankt voor de verschillende veganistische recepten! Jammer dat het zo snel voorbij was. Ik heb erg genoten! Liefs, Noor
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht - november 20, 2019
9

Ontspannen genieten van alles wat Ouroubouros te bieden heeft.

Relaxte sfeer. Improvisatietheater opent nieuwe deuren. Groot vertrouwen onderling en veel vrolijkheid. Smaakt naar meer. En dat geldt ook voor de uitstekend verzorgde vegetarische maaltijden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leiden - november 19, 2019
9

Een superweek met fijne mensen!

Tijdens de theaterimprovisatie week heb ik genoten van alles: de enorme gastvrijheid van het team van Ouroubouros, de workshops, de deelnemers, mooie omgeving, leuke plek, het heerlijke eten, de massages en de wakkermaak-oefeningen van Hanneke natuurlijk. De improvisatieochtenden waren geweldig, open, veilig en heel vrolijk. Allemaal dingen waar ik heel veel zin in had, maar het was meer dan ik had durven hopen. Daarom, au revoir!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - november 18, 2019
10

Topkeuze!

Wat is het een goede keuze geweest om weer naar Ouroubouros te komen. Ik heb enorm genoten! Van de heerlijke plek, van de inspirerende improvisatielessen met Isaac en de groep. Van de zalige massages, wat een cadeau aan mijzelf. Van het geweldige eten van Odrada en niet in het minste van jullie liefdevolle aanwezigheid. En wat hebben we weer gelachen :-))) Dikke zoen, xxx
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Havelte - november 17, 2019
10

Heb opnieuw een heerlijke tijd gehad

Ouroubouros is een heerlijke plek om te zijn. De workshops zijn top, de sfeer is zalig gemoedelijk en het eten is heerlijk. Frank en Ron zijn super als gastheren. Ik kom zeker nog een keer terug!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leidschendam - november 17, 2019
10

Na de eerste keer wilde ik absoluut weer terugkomen!

Ik ben zo dol op Ouroubouros dat ik al drie keer geweest ben (zomer 17-18-19)! Fantastische relaxte sfeer, geweldig eten, heel goed verzorgd door Frank en Ron en het enthousiaste team, er is ruimte voor veel contact, maar je kunt je ook gerust even ergens terugtrekken. En ik vond de balans tussen actief bezig zijn (in de ochtend workshop zingen) en vakantie vieren (in de middag en avond lummelen en/of op pad gaan) perfect. Absolute aanrader dus!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht - november 17, 2019
10

Een zeer ontspannende en inspirerende week bij Ouroubouros!

Een gezellige week was dit, zoveel plezier gehad en door het Ouroubourosteam in de watten gelegd… Ik voelde me helemaal opgenomen in een warme familie. Deze ene week voelt als 8 weken, elke dag was weer een eindeloos feest!! Heb alweer voor volgend jaar geboekt;-)
Zou je ons aanbevelen? Ja
- amsterdam - november 16, 2019
9

Een heerlijke ontspannen creatieve week

Zo leuk… ik had me twee jaar geleden voorgenomen hier nog eens te gaan zingen, et voila :-) Fantastische week gehad met de groep en wat is Mariecke een geweldige docent!!! Genoten van het eten, de prachtige plek en de heerlijke massages. Tot de volgende keer.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - november 16, 2019
10

Topweek, super naar mn zin gehad en voor herhaling vatbaar!

Lieve allemaal, wat een geweldige week! Wat heerlijk om op zo'n mooie locatie met je hobby bezig te zijn. Ik heb enorm genoten, veel gelachen en mooie mensen ontmoet. Vol energie stap ik zo weer in de trein. Dank voor alle goede zorgen deze week en wellicht tot ziens. Lieve groet, Laura
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Veenendaal - november 16, 2019
10

Verslavend!

Lieve Ouroubourosschatten, Het is in inmiddels uitgeroeid tot een chronische aandoening, mijn Ouroubourosverslaving. En hij wordt elk jaar heftiger. Maar ik kan mij geen betere verslaving wensen. Wat maakt het toch zo geweldig hier? Dat zijn vooral jullie zelf. De locatie en de verzorging is al geweldig, maar júllie maken het verschil. Het is het enorme gevoel van welkom zijn, helemaal jezelf kunnen zijn en 'het kind' alle ruimte kunnen geven, dat gaat hier vanzelf. Ongelofelijk veel dank daarvoor! <3 Nu weer een jaartje in het gareel, maar….. I’ll be back :-) Liefs.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hilversum - november 16, 2019
10

Een topweek gehad!!!

Ik sluit mij aan bij Christa, enorm genoten van deze week. Ik kom graag terug!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - november 16, 2019
10

Ik begrijp waarom mensen terugkomen!

Nu begrijp ik waarom mensen terugkomen. Wat een heerlijke plek. Heerlijk rustige omgeving met mooie uitzichten, tent onder de pruimenbomen, het grasveld voor het huis waarop we steeds onze stoelen neerplanten waar net de zon schijnt. Heerlijke mensen – what’s not to love? En de hele week verwend worden met lekker eten is ook zalig. Impro was nieuw en geweldig leuk om te doen. Het was een week vol spelen en ik heb genoten. Dank jullie wel en tot ziens.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Culemborg - november 16, 2019
102 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.6/10

Dag lieve mensen,
Leuke ontmoetingen, mooie gesprekken. Genieten van de mooie plek, het heerlijke eten, wat een cadeautjes elke dag weer. En de fijne sfeer en het plezier. Het beeldhouwen is een leuke ontdekking voor me. Een heerlijke week, alleen veel te kort. :-) Liefs.
Juthe, Beeldhouwen

Lieve Ouroubouro’ers, alles was meer dan… deze week. Workshops van Mariecke, meer inspirerend dan… De organisatie, meer dan… De geweldige koks maakten eten dat lekkerder was dan… De mensen, de inspanning en ontspanning, de locatie, zelfs mijn tent was boven verwachting.  Dankjulliewel. Ik kom graag weer. Maar dan wel lekker in een kamer, tja, dat dan weer wel ;-) X
Judith, Zangworkshop

Enorm genoten van alles!
Hendrien, Improvisatie

Goedemorgen lieve lieverds,
Wat heb ik weer een geweldige week mogen meemaken ( 4e keer ). Weer compleet anders als de vorige keren, maar minstens zo mooi. Zo mooi dat ik me hier iedere keer mag ontplooien en groeien. Vorig jaar voelde als thuiskomen, nu voelde het alsof ik niet weg was geweest. Zo thuis voel ik mij hier blijkbaar. Heel veel dank voor deze mooie week en hoop hier volgend jaar weer te zijn. Veel liefs
Irene, Improvisatie

Lieve hartelijke mensen van Ouroubouros,
Wat een geweldige leuke week heb ik gehad samen met mijn man. Heerlijk die onderlinge samenhorigheid, zowel met het team, de zanggroep en andere gasten. Popliedjes en de masterclass, allemaal nieuw voor mij, al zing ik andere verbanden wel. Dank voor de geweldig fijne zorg, het eten en drinken en andere faciliteiten. Ga zo door en misschien tot ziens.
Tineke, Zangworkshop

Zo leuk… ik had me twee jaar geleden voorgenomen hier nog eens te gaan zingen, et voila :-) Fantastische week gehad met de groep en wat is Mariecke een geweldige docent!!! Genoten van het eten, de prachtige plek en de heerlijke massages. Tot de volgende keer.
Rinske, Zangworkshop

Hallo Ouroubourosteam,
Sfeervolle locatie, fantastisch team en heerlijk eten staan garant voor genieten en inspiratie. Ik heb genoten van de uitdaging in fotografie en kan volledig opgeladen weer naar huis. Heel erg bedankt voor alles. X
Brenda, Fotografie

Au, au, au, het doet pijn dit warme bad weer te moeten verlaten. Wat een fantastische week is het weer geweest! Heerlijk ongecompliceerde, gezellige, liefdevolle groep mensen. Maar met zo’n liefdevol team er omheen had dat nooit zo kunnen zijn. Megaveel dank voor jullie zorg, aandacht en enthousiasme, heerlijke eten en humor, verheug mij alweer op volgend jaar :-) Warme omhelzing. And keep on moving many lovely days. <3 <3 <3
Paula, Zangworkshop

Wat een geweldige ervaring, alweer voor de 2e keer!
Luth, Improvisatie & Tekenen

Voor de 2e keer hier en het was weer geweldig! Improvisatie met Isaac was ook erg leuk. Heel veel gelachen! Ik kom zeker weer een keer terug. Liefs.
Marjan, Improvisatie

Dear Frank en Ron, wat een toffe week was het. Volkomen kunnen ontspannen en losraken van het drukke Nederlandse leven. Jullie weten een zeer inspirerende relaxte sfeer te creëren op een superplek in de Charente. Ik heb leren kijken door het tekenen en schilderen. Door de aanwijzingen en positieve feedback van Ron heb ik echt stapjes kunnen maken. Heerlijk eten, aardige mensen, lekker zwembad,een studio met veel teken- en schilderspullen, te keus en te keur. Wat wil je nog meer? Heel veel dank dat ik op jullie mooie plek mocht zijn. Liefs.
Hermine, Tekenen en Schilderen

Lieve Ron en Frank,
Ik heb een heerlijke vakantie bij jullie gehad. Ik heb lekker kunnen schilderen. Met de andere mensen die er waren leuke gesprekken gevoerd en ook gelachen. Jullie zijn beiden goede gastheren en zeer gastvrij. Heeeerlijk gegeten!! En lekker gedanst op de vrijdagavond. Dank voor alles. Liefs.
Petra, Schilderen

Ontspannen, in vertrouwen en vrolijkheid, genieten van alles wat Ouroubouros te bieden heeft. Dank en het smaakt weer naar meer. Liefs.
Stella, Improvisatie en Schilderen

Lieve Ron en Frank, dank voor alles, de goede sfeer en alle schilderaanwijzingen. Veel liefs. Christine, Schilderen

Dag heren der Ouroubouros,
Wat een veelzijdige week! Jullie werken keihard en daar merkten we niets van. Maar zagen des te meer hoe werkelijk alles picobello in orde is en jullie steeds aanspreekbaar en bereikbaar zijn. De workshops zijn professioneel en tegelijk ontspannend. Fantastisch, een aanrader. Warme knuffel
Nathalie, Improvisatie en Tekenen

Het was heerlijk, als een warm bad. Ontspannen, lekker eten, mooie lessen en heerlijk weer. Bedankt,.
Ewout, Improvisatie

Lieve heren en co,
Prachtige domaine, tres belles vues, stilte en rust. Leuke impro in fijne groep mensen. Vertrouwen. Lekker gelachen, gekkies maar ook serieus. Goede zorg, heerlijk gegeten en relaxed. Wie weet tot au revoir.  Bisous.
Herien, Improvisatie

Opnieuw een heerlijke week gehad! Veel leuke nieuwe mensen leren kennen, heerlijk gegeten en enorm veel plezier gehad. Ik kom zeker nog een keer terug.
Irene, workshop fotografie

Een heel bijzondere ‘all inclusive’ gehad. Genoten, wat een gastvrijheid!
Henriette

Wederom een feestje. Dank jullie wel. Tot de volgende keer.
Ansjelien, workshop improviseren

Heel fijn gehad, Ook fijn dat er aan Cees zijn beperkingen werd gedacht en rekening mee werd gehouden. Top! Bedankt voor de goede zorgen.
Cees en Conny, workshop beeldhouwen

Zeker voor herhaling vatbaar. Dank jullie allen voor de vrijheid, goede zorgen en het heerlijk eten.
Harry, workshop

Een geweldige week! Ik heb van alles genoten. Leuke theaterlessen van Isaak en mooie adviezen van Ron. Ik kom zeker terug!
Marjan, workshop improvisatie en tekenen

Bedankt voor een hele gezellige week, die mij ook een nieuw perspectief op fotografie gegeven heeft.
Bart, workshop fotografie

Ik heb een heerlijke week gehad. Ik voelde me meteen thuis, wat een geweldige plek, wat een fijne mensen. We hebben letterlijk de sterren van de hemel gezongen. Ik kom zeker terug!
Jose, workshop zingen

Lieve Frank en Ron, wat hebben jullie het hier fantastisch voor elkaar bij Ouroubouros. Een heerlijke week gehad. Heel anders dan vorig jaar wegens het vrijwilligerswerk. Maar goed naar mijn zin gehad.
Sietske, vrijwilliger & workshop zingen

Lieve allemaal, Dank, dank, dank voor alle goede liefdevolle zorgen, warmte en gezelligheid. Wat een heerlijke plek om een week ontspannen vakantie te vieren, op te laden en mooie herinneringen te maken. Special thanks to the koks Odrada & Dylan, voor de perfecte verzorging van de inwendige mens. xxx
Arlette, workshop yoga

Lieve mensen, ik heb weer genoten van deze weken. Lekker gezongen, heerlijk gegeten, gezwommen en bovenal uitgerust. Wat een fijne plek en lieve mensen.
Liefs, Hilly, workshop zingen

Hoi allemaal, wat een ervaring deze week. Geweldig! Heb even mijn draai moeten vinden, petje vrijwilliger op en petje workshop op, enz. Maar het kwam goed. Ik heb erg genoten, vooral van jullie. Dank jullie wel.
Inge, vrijwilliger en workshop zingen

Hallo allemaal, bedankt voor alles. Twas weer super!
Trude, workshop zingen

Lieve Ron en Frank, super bedankt voor de heerlijke tijd.
Liefs, Conny, workshop beeldhouwen

Het was een heerlijke week. Lieve open mensen en een fijne yogaworkshop. Bedankt en veel liefs.
Ineke, workshop yoga

Het was weer een week vol peace, love and happines <3 #iedereenislief See you soon
Janine, workshop schilderen

Lieve Ron en Frank, wat was het fijn! En wat hebben jullie er een mooie plek van gemaakt met zoveel mooie mensen! Ik heb genoten. Dank voor alles.
Annet

Lieve Ron en Frank en alle vrijwilligers. Wat ben ik heerlijk tot rust gekomen op deze heerlijke plek. Yoga bracht verdieping en diepe ontspanning. Ontroering over zoveel moois binnen en buiten. Liefs
Yvonne, workshop yoga

Lieve Frank en Ron, Wat een ontzettend leuke week heb ik hier gehad. Het lekkere eten, de leuke mensen en niet te vergeten, wat een geweldige vrijwilligers. Niets moeten en alles mogen. Wat fijn! Hartelijk dank voor deze fantastische week. En wie weet tot een volgende keer. Lieve groet.
Helma, workshop schilderen

Partir cést mourir en peu! 3-werf dank.
Jaap en Christa, workshop schilderen

Fantastische ervaring! Dank je wel, Ron, Frank en vrijwilligers.
Lut, workshop schilderen

Lieve mannen, dank voor alles, de gave plek, de lessen – veel geleerd! Mijn heerlijke slaapplekje in de tent. Ik ben echt weg geweest. Tijd vergeten, Amsterdam vergeten, alles vergeten. Bij jullie maakt de tijd lussen – Ouroubouros.
Anke, workshop beeldhouwen

Lieve Ron & Frank, we hebben een fantastische week gehad. Fijne locatie, fijne groep gasten en een supergroep vrijwilligers, die er voor zorgen dat het ons aan niets ontbrak. Yoga, schilderen, mozaïek, mooie gesprekken, heerlijk eten en veel lachen. Liefs
Eef en Gerrie, workshop yoga, schilderen en mozaiek

Het was weer geweldig. Dankbaar voor zoveel liefde!
Saskia, workshop yoga

Dank, dank… dank. Vele malen dank.
Marc, workshop yoga

Lief team van Ouroubouros,
Het was voor ons een week om bij te schrijven. Deze ervaring smaakt naar meer en zal nog lang een levendige herinnering blijven. Ik zal Ward nog lang de blues horen zingen onder de douche (en ik houd onze katten iets beter in de gaten met zo’n psycho in huis, haha) Dankbaar voor jullie aandacht in alles, van het creatieve eten tot de warme massages en alles ertussenin. We love Ouroubouros!
Groet en kus, Ward (arbeidsmarktcoach) & Janine (consulent/trainer) workshops zang en schilderen

Warm bad, dank jullie wel!
Hélene  (Zelfstandig kunstenaar) workshop zang

Oh jongens, wat was het weer goed toeven hier! Lekker eten, lieve mensen, zalige omgeving en heel veel muziek. Ik heb van het begin tot het einde genoten. Zo mooi hoe jullie dit met het hele team doen. Ik zal iets laten slingeren zodat ik volgend jaar weer terug moet komen om het op te halen.
Liefs, Corine (workshop zang)

Lief Ourousbourosteam, tja, wat zal ik zeggen. Totaal geen verwachting deze week. En wat een super week is het geweest! Wat een goede formule, de verschillende workshops, het samen eten, het heerlijke ten, de geweldige plek, de goede docenten… noem maar op! Alles top, heel erg bedankt voor jullie goede zorgen!
Liefs,  Angela (workshop zang)

Het is leuk dat het lukt om in een week een vorm uit een steen te hakken… maar nog leuker is dat ik ook zo genoten heb van alles waar mijn medecursisten mee bezig waren! De zang, het schilderwerk. P.s. Ik houd me aanbevolen voor pottenbakken volgend jaar :-)
Lieve groet, Rinske (Harpiste) workshop beeldhouwen

Wat een heerlijke week met prachtige mensen. Warmte naar en ruimte voor elkaar! Dit alles met een prima team dat de in- en uitwendige mens verzorgt. Kortom: het was GENIETEN!
Hanneke en Kees (workshop mozaiek en beeldhouwen)

Bedankt met het helpen mijn creativiteit naar boven te halen! En wat een topteam!
Liefs Fien – La Belge (content en storytelling) workshop tekenen/schilderen

Wat heb ik genoten van deze heeeerlijke week! Als godin in Frankrijk voelde ik me. Heerlijke plek, supermensen, fijne gesprekken, heel veel lol, creatief op een mooi spoor en een nieuwe weg gezet. Ontdekken, ontdekken en vooral veel proberen. Super lekker gegeten. Kortom: ik kan eigenlijk niet ophouden om te zeggen dat ik me deze week hier heel gelukkig heb gevoeld. Dank jullie wel!
Liefs van Elieske X (pianodocent) workshop mozaiek en zang

Lieve Ron, Frank en alle stafleden. Dit was werkelijk een topweek in het paradijs. Prachtige omgeving, uitstekende gastvrijheid, fantastische workshop zang + masterclass en een hele leuke groep! En ook nog lekker eten! Ik heb leuke uitstapjes gemaakt en met ons optreden in Aubeterre hebben we enorme lol gehad! Heel veel dank.
Liefs Mirjam (Docent NT2) workshop zang

Lieve mensen van Ouroubouros,
Wat heb ik een heerlijke week gehad bij jullie in de boomgaard. Een prachtig plekje met leuke, fijne en geweldige mensen. Voor de eerste keer beeldhouwen, een belevenis, wat kan zo’n steen hard zijn. Uiteindelijk de steen dan voorzien van een kijkgat maar dan! Vijlen en polijsten totdat het gladder dan glad is. En dan de verzorging: op en top! 3 x per dag een heerlijke maaltijd, geen boodschappen hoeven doen en altijd weer de verrassing wat erop je bord ligt. Dank jullie wel voor alle goede zorgen en inspiratie. Heel veel succes voor volgend jaar en wellicht tot ziens.
Liefs van Netty (workshop beeldhouwen)

Wat een prachtige plek, met geweldige sterrenhemel, pure kleuren en prachtig decor. Ontzettend bedankt voor de goede verzorging, op vele vlakken. Bedankt!
Linda

Waar leer je om van een brok steen een danser te hakken.. of… waar leert een danser steen te houwen? Een week lang een heerlijk warm bad, lieve en creatieve mensen, fantastisch eten, massage, zang – het kon niet mooier. Een diepe buiging voor Ron en Frank, Ouroubouros! Onhoud die naam! Bedankt!
Xxx Karine & Jaap (workshop tekenen  en beeldhouwen)

Lieve allemaal/team, Het was een heerlijke week!
Fijne mensen, heerlijk eten, fantastische yoga! Voor herhaling vatbaar.
Liefs,  Mieke (workshop yoga)

Tja… hoe breng je dat in woorden op papier over? Het was fijn, heerlijk ontspannen, geweldig verzorgd, écht weg. Miran en Gonny hebben niets teveel gezegd, blij dat ik hun advies heb opgevolgd. Dank voor deze lekkere week!
Anke (workshop yoga)

Het was een gok maar is zooooo goed uitgepakt. Lekkere combi van focus (op zang) en ontspanning. Jullie waren er, maar niet teveel. Fantastische plek en veel succes en geluk nu het van jullie wordt.
Groet, Paula (workshop zang)

11 augustus 2017. En toen mocht ik alwéer zo’n fijne week Frankrijk meemaken. Heerlijk! Dank! Ontspanning, veel geleerd ook weer, heel veel gelachen. TOP!
Liefs, Nicole (workshop improvisatie en beeldhouwen)

Lieve Ouroubouros mensen, dank jullie wel voor deze fijne week!
Piet (workshop zang)

11 augustus 2017. Wat een fantastische en onvergetelijke week. Ik heb wat moeilijke momenten gehad waarbij ik mijzelf ben tegen gekomen, maar ook dat was zo ontzettend waardevol. Jullie zetten een mooie en veilige sfeer neer met elkaar, waarvoor mijn complimenten. Ook een compliment aan alle vrijwilligers en de koks, wat een heerlijk eten, ik heb genoten. Verder wil ik zeggen dat jullie geweldige docenten en masseuses hebben, met veel respect en kennis. Frank, Isaac en Nicoline, jullie waren fantastisch. Ontzettend bedankt voor de prachtige, waardevolle week die ik nooit meer vergeet. Ron en Frank, jullie zetten iets ontzettend moois neer. Heel veel succes en plezier met de koop van dit prachtige huis. En een grote kans: tot volgend jaar!
Liefs, Sietske (workshop zang en acteren)

Ik houd het kort: ik heb een topweek gehad en ik kom graag nog een keer terug!
Irene

Lief team, het was weer een heerlijke week. Ik voelde me erg welkom en het waren weer allemaal verwennerijen. Top! Speciaal voor Hanneke, dank voor de heerlijke massage. Jullie zijn lieve mensen. Wie weet tot volgend jaar.
Liefs, Bianca (workshop zang)

Daar zijn we weer, een jaar later, terug bij jullie. Ik heb me opnieuw weer helemaal bij jullie thuis gevoeld en ben, ondanks het vrijwilligerswerken, super ontspannen. Ik kom heel graag weer opnieuw terug.
Heel veel liefs, Naomi (vrijwilliger)

Op 29 juli liep ik zo in de open armen van Frank en Ron op Ouroubouros. De mooie ogen van Hanneke volgden. Wat een plek, warmte, rust en enorm veel plezier heb ik deze week ervaren. En het heerlijke eten van Odrada. De yoga en de mozaïek maken mij een mooier mens. En het heerlijke eten van Odrada. De vernissage op de laatste dag is bijzonder, alles komt samen, we zijn volledig verbonden hier. En het heerlijke eten van Odrada :-) Dank lieve Frank, Ron, Hannke, Odrada, Dylan, Punya, Mo, Astrid en Yuna. Tot weer!
Liefs van Jannemarie (workshop mozaiek en yoga)

Heerlijke vertraagde zenweek op prachtige plek met fantastisch eten! En veel lieve mensen om mij heen!
Liefs Caro (workshop yoga)

Fijne yogaweek gehad! Prima sfeer hier! Tot volgend jaar!
Tineke (workshop yoga)

Het was geweldig! Heftig, confronterend, helend, liefdevol.
Liefs Hiek (workshop mozaiek en yoga)

Jullie zijn zooooo fijn!
Liefs Marit (kok)

Een fantastische week gehad! Zo fijn, zó liefdevol! Een prachtig team als een geolied machientje! Dank jullie wel allen! Tot ziens Frank en Ron.
Liefs Joanne (workshop yoga)

Lieve Ron en Frank en iedereen die heeft geholpen: wat een heerlijke week, veel energie en liefde hier gevonden. Dank jullie wel!
Mariëlle (workshop beeldhouwen)

In een week werden we langzaam maar zeker een familie, dankzij jullie ongekunstelde en oprechte wens dat ieder van ons het naar de zin zou hebben. Wat mij betreft is dat helemaal gelukt. Bedankt en voor een bijzondere week.
Pieternel (workshop improvisatie)

Lieve Frank en Ron, ontzettend bedankt voor een mooie week. Ik heb genoten.
Maoula (workshop schilderen)

Kei leuk! Lekker gehakt :-)
Carlijn (workshop beeldhouwen)

Heel erg bedankt voor een ontspannen, gezellige en hoofd-leegmakende week. Ik vind Ouroubouros geweldig! xxx
Pauline (workshop beeldhouwen)

Lieve Frank en Ron, wat een fijne vakantieweek. Bedankt!
Martine (workshop improvisatie)

Genieten! Merci!
Marianne, vriendin van :-)  (workshop schilderen)

Fantastisch verzorgd! Mooie mensen en prachtige omgeving! Heel veel geluk samen voor de toekomst met Ouroubouros. Extra pluim voor de kokkin!
Lieve groeten, Miriam

Hele fijne week gehad op een unieke plek!
Miranda

Lieve Frank en Ron, jullie zijn de fijnste gastheren die we ons konden wensen.
Marga

Unieke ervaring en geweldige beleving. Dank voor alles. Ik ga met meer bagage naar huis, maar ik voel me lichter!
Heleen

En zo werd loslaten het nieuwe vastpakken!
Dank, Peter

Prikkelend, warm, mooie lieve mensen :-)
Frank, dank voor je fijne en inspirerende theaterochtenden. En Ron voor je gastvrijheid en warm onthaal.
Veel liefs, Freya

Frank, je liet ons schitteren.
Marga

Hoi Frank, ik hou van je hoge status.
Guy (Maar ik hou ook van Kris :-))

Dank voor de warmte. liefde en zorg…
Kris

Heel veel dank voor de ontspanning. Dit is zo’n fijne plek om aanwezig te zijn.
Stef

Ik voelde me deze week
gezien
uitgedaagd
geprikkeld
geïnspireerd
en met veel zorg en kunde omringd. Dank je wel voor deze fijne expressieve week. Ik vertel het zeker voort.
Knuf, Els

Overheerlijk eten
Kukulukuh!
Rust, nee hakken!
Oh, nee er is weer zon
Uit en vrij zijn
Beeld & verbeelding
Flow
Houding & verhouding & inhoud
Rust? Nee,  nog nooit zoveel gelachen
Zonnebloemen
Samen
Bedankt, Martine

Dank voor deze heerlijke hak- en zakweek.
Johanna

Spel & plezier
Ja – ontvangen, omarmen, mee verder spelen
Plezier & spel
Spanning, ontspanning
Zorgeloosheid
Ouroubouros
Zorgeloosheid
THNX, Nicole

Een zonnig begin, een zonnig eind, een warme week in alle opzichten.
DANK, Ineke

Voor de 3e keer naar Ouroubouros en weer heb ik genoten. Wie had kunnen denken dat zingen zó leuk kan zijn!! Dank jullie wel voor een hele fijne week!
Liefs, Anne

Lieve allemaal,
Wat een fantastische week! Het werd zoveel meer dan “een weekje yoga in Frankrijk” ;-) Zo blij dat ik mezelf dit cadeau heb gedaan. Yoga bij Yuna was heel bijzonder. Heldere duidelijke uitleg van de houdingen/strekkingen. Alternatieven indien nodig als je het te zwaar vond of beperkt was. Verschillende benaderingen. Verdieping en ruimte voor je eigen verzoeken. Het was super. Veel dank!
Marianne, 48 jaar

Ik heb een topweek gehad. Schreef me allereerst in voor toneel, maar uiteindelijk was de yoga belangrijker deze week. Yuna van de yoga maakt de lessen zo afwisselend dat de tijd omvliegt. Liefdevol, invoelend,stimulerend, aanpassingen van de oefeningen zo nodig… het was super. De ontspanning in de swing heeft het meeste indruk gemaakt, die vond ik goddelijk. Daarna was de week eigenlijk klaar voor mij. Meer geluk paste er niet in.
Bij Frank van toneel erg veel leuke oefeningen, veel geleerd wat ik ook kan gebruiken in mijn werk als dirigent. De sfeer is hier erg veilig, je kunt je terugtrekken als je wilt en gezelschap zoeken als je dat wilt. Als tranen vloeien is dat oké.
Heel gastvrij. Lekker eten. Stralende zon, zonnebloemen, een welkomstkaartje: voelt welkom. De slogan: “Alles is geregeld, je hoeft alleen maar te komen” klopt dus helemaal. Massage van Hanneke was het zoveelste kadootje. Het kon niet op. Dank, Dank, Dank!
Rinie, 55 jaar, Planner/secretaresse/koordirigent

Wat een heerlijke én leuke ervaring was het deze week. Ik heb weer een stap gezet in de kunst van het schilderen door de aandacht van Ron. Vooral bij het perspectief en dat wat ik niét zag!!! Ik ontmoet leuke mensen en dat maakt het een fijne groep. Er is voldoende ruimte voor het vinden van een eigen plekje op dit prachtige terrein. Dank voor alle toewijding en aandacht door jullie team.
Greetje

Wat een heerlijke week!!!
Gera (worshop mozaiek en zingen)

Zaterdag aangekomen en een warm ontvangst gehad. Grappig en fijn om te merken dat al die vreemden voor elkaar binnen een week een eenheid gaan vormen. Dit was voor Yvon en mij iets simpeler, omdat wij samen waren gekomen, maar toch….
Enorm genoten van de improvisatielessen van Frank. Ik bleek dus nog niet te oud om te leren. Een week is te snel om, maar ja, het is nu eenmaal niet langer. Dus behalve een koffer met vuile was, gaan er veel nieuwe vrienden en vriendinnen in herinnering mee naar huis. Heel erg genoten!! Bedankt!
Astrid, actrice

Lieve allen,
Ik ben blij te zijn gekomen, na de nodige twijfel. Heb me erg welkom gevoeld en fijne yogaworkshop meegedaan. Ik hoop zeker terug te komen. Ga zo door!!! Dank en tot ziens.
Hanneke

Bedankt voor de heerlijke week. Jullie maken zoiets moois!
Nynke (workshop yoga)

Bedankt voor de hele fijne yogaweek.
Lieve groetjes, Marcel

Groet aan de Ouroubouros!
Ik heb deze week de Ouroubouros-mens ontdekt, een heel oud en vergeten mensenras dat in Frankrijk in opgeknapte ruïnes leeft.(met zwembad, dat dan weer wel…..) De Ouroubouros: snuffelend aan yoga, springend van plezier in het theater, genietend van het eten en geïnteresseerd in de stamgenoten. Het was fijn, gastvrij, heerlijk en ontspannend en overgoten met een warme zon.
Gaston, 51 jaar (workshop theater improvisatie)

Lieve Frank, Ron en alle ouroubourosmensen,
Het was een hele fijne week met hele bijzondere mensen. Heel bijzonder dat zoveel verschillende mensen bij elkaar zijn die elkaar in de meeste gevallen voor het eerst zien en toch een band krijgen. Ik heb genoten van de workshop “improviseren” en de manier van lesgeven van Frank. Bedankt voor alles en zeker tot ziens!!
Yvon, actrice

Een heerlijke week, merci beaucoup!
Monique (workhop Mozaiek)

Zonnig, gezellig, warm & ’n fantastische crew!
Lieve groetjes,
Rinus & Margy (Workshop Zang en Schilderen)

Ietwat onverwacht vulde Ouroubouros weer een stukje zomer. Helemaal niet onverwacht smaakte het opnieuw ontzettend goed… en naar meer… de idyllische omgeving, de tijd die stilstaat, de ontmoetingen, lachsalvo’s, het kleurrijke en hart en ziel voedende eten, het warme samenzijn en toch ook heerlijk op je zelf, de gesprekken die gevoerd of gevolgd werden, de ochtenden in vervullende rust, het net ontdekte plezier van het hakken, kijken, voelen en verder hakken, de inzichten in richtingen voor na deze week, het eenvoudig aangename…
En natuurlijk het immer warme welkom van jullie, Frank en Ron, Hanneke, Odrada en Dylan, Caroline en Roef, Naomi, Charlot, Astrid en Jacqueline. Oprecht bedankt & tot de volgende zomerse ontmoeting!
Alexandra (België)

Heerlijke week gehad, zonnebloemen, uitgestrekte velden, ruimte om creatief te zijn, uit te rusten, mozaieken, beeldhouwen en elke keer lekker eten. Bovendien allemaal fijne mensen! Bedankt.
Wim en Monica

Het was een bijzondere en inspirerende week. Zo heerlijk om de hele dag alleen maar bezig te zijn met mijn steen. Geen andere gedachten (nou ja, in ieder geval een stuk minder dan normaal) dan hoe nu verder: hakken of raspen? Zal ik de ronding wat verder uitdiepen of toch maar niet? Ik wil een draaing, maar hoe dan?
Meditatie, daar ben ik niet zo goed in. Voor mij was een week beeldhouwen zeer meditatief. Ik heb er van genoten. En de combinatie met de algehele sfeer, het heerlijke eten en de gewoon super-aardige mannen Ron en Frank maakten deze week nóg mooier. Dank jullie wel, en ik hoop tot een volgende keer.
Pauline

Het was weer mijn week! Heerlijke mensen, fantastische sfeer. Weer een bijzondere groep met bijzondere gesprekken. En een volgende persoonlijke grens over met de zangworkshop. Lieve groeten en … tot een volgende keer.
Lia

Ik had een heerlijke week. Met lieve mensen, heerlijke yoga-lessen (dankjewel, Charlot!) en fantastische zanglessen (thanks Jacqueline). Een week waarin ik mezelf steeds meer begon te zien én te laten zien. Dat een week je zoveel moois kan brengen…
Ingrid

Wat een prachtige momenten, fijne lieve mensen. Heerlijk zingen met elkaar, fantastisch verzorgd met alle heerlijke maaltijden. Ik kan niks negatiefs bedenken en hoop nog een keer terug te komen. Dank!
Liefs, Bianca
PS. Niet te vergeten : de massages!!!!

Het was een fantastische week, met veel zangplezier, lekker eten en goede, leuke mensen. Het eten was subliem! En ook de lieve mensen die voor ons zorgden en de massages waren heerlijk. Dank jullie wel,
Yvon

Een heerlijke week ontspanning met leuke mensen, liefdevolle zorg voor eten en creatief proces. Ik heb genoten. Dank.
Hilly (workshop Beedldhouwen)

Hallo, even kort : FANTASTISCH!
Groet, Trude (workshop Zingen)

Ik kwam hier om te zingen en vooral veel plezier te hebben met Nederlanders (woon zelf al jaren in Frankrijk). Deze week heeft mij veel meer gebracht: inzicht & loutering, heel bijzonder. Dank voor alles, het heerlijke eten en de ludieke zangworkshop. Denk wel dat ik terugkom, dus… Au Revoir!
Saskia
PS. En dat mooie weer helpt natuurlijk ook.

Lieve allemaal,
Heel erg bedankt voor een geweldige ontspannen week met zon, lekker eten, beetje schilderen en vooral veel lol ;-)
Veel succes! X Hanneke

Hallo Ouroubouros,
Wat fijn hier!! Thanx voor alle gezelligheid. Tot ziens!
Liefs, Jojanneke (workshop Schilderen)

Lieve, lieve, lieve mensen,
Wat was het leuk en wat is de tijd snel gegaan. Ik heb me heel erg welkom gevoeld en ben blij jullie stuk voor stuk te hebben leren kennen. Hopelijk tot volgend jaar! Een dikke knuffel en kus,
Naomi (vrijwilligster)

JA! OUROUBOUROS!
R & R

Wat een heerlijke week is dit. Fantastisch weer, mooie accommodatie, lieve mensen en heerlijk eten. Ik heb echt genoten en ga zeker terugkomen. Dank voor de aandacht en liefde waarmee jullie dit doen,
Marielle (workshop beeldhouwen)

Wat een fijne week waarin zorgzaamheid, aandacht en uitdijen in genot zich gaandeweg ontrolt. Een plek om bij jezelf te komen en te blijven. Niets moet, er wordt voor je gezorgd. Dan blijft het ontmoeten, delen, in alle facetten schitterend. Als heuvels in golvend landschap en sterren in de nacht die blauw kleurt; zo ligt een deken van welbehagen om mij heen, well done!
José (workshop Yoga)

Lieve allemaal,
In één woord : “GEWELDIG”! Bedankt Ron & Frank.
Lekker eten, Aangenaam, Gezellig, Sfeervol, Rustig.
Nele, België (workshop Yoga)

Ha lieve Ouroubourossers,
Bedankt voor de gastvrijheid. Ik heb heerlijk kunnen ontspannen.
Geerte (workshop Yoga)

Ik heb heerlijk genoten van de prachtige locatie, de goede yogalessen en het fantastische eten. Het was het allemaal waard. Bedankt!
Sander

Lieve Ouroubourossers /sters,
Bijzonder, prachtige week voor me. Jullie hoorden het al, heerlijk de stilte, rust, het mooie huis. Bijzonder ook het lekkere smikkelen, prachtige spijzen. En…..lekker gehakt (in de steen). Succes!
Groet, Will

Lieve allemaal,
Het was heerlijk! De verzorging, de rust, het glooiende, golvende land. Mijn eerste week theater onder de geweldige begeleiding van Isaak en Frank. Reuring en humor, maar ook de rust van het ritme: opstaan, douchen, ontbijten, lezen, zwemmen, tekst leren en ‘s middags spelen. Leuk! De tweede week hakken, hakken, hakken, beetje vijlen, hakken en ook weer met fijne begeleiding van Ron. Een week van bezinning. Vooral de rust en de stilte, het ritme van de herhaling. Top!
Nicole, directeur onderbouw

Lief Ouroubouros-team,
Wat heb ik géén spijt dat ik voor de tweede keer naar jullie in Frankrijk ben gekomen. Net als de vorige keer; een warme ontvangst, ontmoetingen met mooie mensen, een heerlijke omgeving, superleuke improvisatie workshop. Ik heb genoten, gelachen, gespeeld (in impro-workshop, maar ook als een kind op de schommel, met ping-pongballen enz. ) De omgeving is geweldig! Ik heb diverse gesprekjes gehad met de zonnebloemen. Voor al het goeie en mooie is plaats hier. Met ook de ruimte voor een enkele traan, want je neemt jezelf tenslotte altijd mee ;-) Dank jullie wel voor alles! Best grote kans dat jullie mij wéér eens terug zien.
Marianne

Bijzonder fijne week gehad! Zeer leuk hoe ‘grenzen” en taalverschillen werden overbrugd. Het is fijner geworden dan ik van tevoren had gedacht. Dit is een vakantie om met dankbaarheid aan terug te denken. Ook oneindige dank om mijn “grenzen” te doen verleggen in de worsteling met een vrijere schilderstijl, Ron! Voorts dank aan de staf voor de goede zorgen en aan alle lieve mensen die ik hier heb mogen ontmoeten.
Van harte,
AnneMie (uit België)

Wat een fijne week. Een zeer warm welkom, heerlijk eten, mooie emotionele workshops, thuiskomen bij mezelf, wakker worden met Hanneke, zonnebaden, genieten van de mooie omgeving, slapen in de tent (volgende keer ga ik echt wel in ’t huis), wijn drinken, mooie gesprekken, lachen en huilen, shoppen in Aubeterre, uit eten en dan toch geen vlees eten, massage, verwondering, zonnebloemen bij volle maan, vele overdenkingen, heel mooie mensen allemaal en nu dan toch echt……naar huis. Maar wat een fijne week! En zeker nog eens terug.
Bedankt allemaal, liefs Michelle.

Na een week ga ik terug op reis
Ik neem in gedachten mee
Kleurrijke verhalen
Warme mensen
Spontane acties
Heel veel plezier
Mooie beelden
Lieve woorden
Een scala aan emoties
Heerlijk eten
Een prachtig uitzicht;
Ik blik terug
Glimlach en mijmer nu al
Tijd om te gaan
Tijd voor een nieuwe reis
Dank voor dit alles
Catalijn

Fantastisch Ouroubouros-team,
Twee jaar geleden alweer genoot ik van mijn eerste vakantie met jullie. En nu wéér op deze fantastische plek! Ik heb genoten van de natuur, uitzichten, het weer. Ook van het creatief bezig mogen en kunnen zijn. Maar vooral van de mensen, de verhalen, het delen, het er mogen zijn. Ik heb geluisterd, gevoeld, beleefd, gelachen, gehuild, stil gestaan én vooruit gekeken. Dank jullie voor de goede zorgen en fijne tijd samen,
Liefs, Antoinette.

Tsja, wat kan ik zeggen? Top gewoon: mogen zijn wie je bent, niet moeten, ont-moeten. Ik heb mezelf opnieuw ontmoet hier, kreeg handvatten aangereikt waar ik echt iets mee kan. Ik ervaar deze week als een poort naar vernieuwing. Als team stralen jullie elk op zich zoveel uit, zo bijzonder om te zien, te ervaren hoe dat dan samen smelt tot een dynamisch en kloppend geheel. Ik wil elk van jullie dan ook ontzettend bedanken, voor alles en nog zoveel meer…
Van harte,
Marjan (uit België)

Mijn zus kwam met het plan samen naar Ouroubouros te gaan. Eens op de site gekeken, ik wist niet wat te verwachten, maar we zijn toch gegaan. Hoe zou het zijn met al die vreemde mensen? Hartstikke leuk kan ik achteraf zeggen. Een fijn team met goede begeleiding voor de workshops, heerlijk eten en een hele leuke ploeg mensen. Mooi huis, prachtige omgeving. Kortom, we hebben echt genoten! Komen vast nog terug. Bedankt, team Ouroubouros!
Margreet en Leny.

Yoga met Charlotte: een mooie worsteling. Chi Gong met Hanneke: heerlijk begin van de dag. Goed om een week samen te zijn met al die mooie mensen.
JGB

Vanaf het moment dat ik aan kwam voelde ik me welkom. In alle rust met voldoende rustmomenten hard gewerkt. Verwend vanaf de vroege ochtend tot ‘s avonds laat met lekker eten en drinken. Wat wil ik nog meer. Bedankt allemaal,
Groet, Ewout.

Lieve Ouroubouros-mensen,
Dank je wel voor een heerlijke ontspannen, creatieve week. Ik kwam om te beeldhouwen, prachtig beeld gemaakt. Maar zeker zoveel heb ik genoten van: de wakkermaak-oefeningen, wandelingen, het zwemmen en luieren, het heerlijke eten, het proeven aan de yoga, de gezelligheid, het kletsen met alle leuke mensen, zingen, dansen, hints! Massage!!! Kortom: een geweldige week. Dank je wel.
Gerrie

Lieve Frank en Ron,
Dank je wel voor de heerlijke week met gezelligheid, lekker eten, “worsteling-en-kom-boven-met-beeldhouwen!” Ik voelde me welkom in jullie Ouroubouros-oord! Dank je wel,
Thecla

Lieve Ouroubouros-mensen,
Dank voor een hele fijne week in dit prachtige oord in Frankrijk. Echt een klein paradijsje. Het fijnste vond ik dat iedereen mocht zijn zoals hij zich op dat moment voelde zonder oordeel te geven. Zijn wie je ook bent in verschillende omstandigheden. Rieki en Gerrie namen mij mee naar deze plek en het was de reis waard. Dank voor jullie lieve zorgen, de gezelligheid, het overheerlijke eten, de vriendelijkheid en vooral de heerlijke koffie in de vroege morgen. Partir c’est mourir un peu!
Olga (Mede namens Riekie)

Lieve Ouroubouros-mensen,
Vanaf ’t mail contact was ’t weer goed bij jullie te zijn. Weer lieve mensen ontmoet en mezelf overwonnen. Dank voor de heerlijke yoga! Ik vind jullie een super-team en hoop dat jullie nog lang zo doorgaan, zodat ik, wie weet nog ooit, jullie wederzie.
Lieve groet, Miran

Lieve allemaal,
Het was bij aankomst en na het Ouroubouros welkom een gevoel van thuis voelen. De eerste kennismaking met Les Gouillères. Een mooie locatie, verzorgd en een plek die een fijne energie uitstraalt en in zich heeft. De theaterinvulling vond ik fijn en leerzaam. Het geduld van Frank, fantastisch. Veel geleerd van zijn feedback. De verzorging was prima. Een lekker ontbijt en lunch. De avondmaaltijd met zijn allen, gezellig als altijd. Kortom een fijne week. Dank voor alles,
Dick

Beste Frank en Ron, Hanneke, Odrada, Edwin, Marlon en Isaac,
Wat een heerlijke week was het weer ;-) Ik kan de pagina’s vol schrijven over de mooie uitzichten, de grappen, het theater, de uitbarstingen en stiltes op het toneel. Vooral: jullie gastvrijheid en ontspannenheid, de sfeer- die ik gewoon vanaf nu een “Ouroubourossfeer” ga noemen. Veel geleerd! Veel genoten! Heel blij dat ik voor de tweede keer hiernaar toe kwam. Dank!!!
Nicole

Lieve Ouroubourosjes,
Fantastisch om weer dit warme bad in te mogen duiken met wederom nieuwe uitdagingen. Deze keer hard gewerkt in super gezellig, lekker rumoerig gezelschap. Veel geleerd (aansluiten, niet teveel psychologiseren van de tekst, gaan met die banaan, tempo, tempo!) Heel fijn, veel te snel voorbij. Jullie badhanddoek staat symbool voor de woelige warmte van jullie gastvrijheid. Dikke kus en who knows tot de volgende uitdaging!
Nan

Lieve allemaal,
Wat was het een fijn en warm binnenkomen vorige week. Ondanks ’t weer voelde het direct als een warm welkom thuis. Voor mij was het een week van uitersten: intens warm & rillend koud, hard gelach & diepe stilte, alle ruimte & “opgesloten” in een zonnebloemveld, en ook momenten van intense blijdschap versus diep verdriet. En dit kon er allemaal zijn omdat jullie daar een perfecte en veilige plek voor creëren. Ontzettend goed verzorgd, lekker eten, mooie ruimtes & prachtige lessen.Veel dank en hopelijk tot volgend jaar.
Petra

Lieve Ouroubourossers,
Het was weer een geweldige week. Heel graag heb ik de kans gepakt opnieuw van jullie sfeer mee te maken. Het is bijzonder om hier te zijn, te praten met alle mensen om me heen die in een korte tijd zo dicht bij komen. Te voelen hoe weldadig de omgeving is en niet te vergeten te creëren. Mijn beeld waar ik vorig jaar aan begonnen ben is een afgerond geheel geworden. Hoewel de zon het af en toe heeft laten afweten, heb ik de zon dagelijks gevoeld. Dank jullie hiervoor en dat is niet voor het laatst
Lieve groeten, Lia

Lieve mensen,
Wat hebben wij enorm geboft met jullie! Warmte in alle opzichten, ritme, lekker eten, gezellige ontspannen sfeer. Gesprekken die licht, diep, relativerend, humoristisch maar altijd een positief einde van de dag “opleverden”. En……sfeer om te werken aan schilderingen, met frisse duik tussendoor, die vaak onverwachte uitdagingen brachten. Kortom: dank voor jullie bedding! Tot ziens! Lieve groet en het ga jullie goed!
Tonny

Wat een feest, kleurrijk met schilders
“kei” “hard” met beeldhouwers.
Sfeervol met veel lol en emotie (toneel)
En wat een cadeau om elkaar te geven op de vrijdagavond,
Dank jullie wel, allemaal, deelnemers en staf.
Adri

Super veel dank voor deze heerlijke week. Ik voel me erg verwen, met heerlijk eten en geweldige mensen om mij heen. Ik kwam voor ZEN en dankzij jullie heb ik die gevonden ;-)
Lieve groet, Ynske

Dag 1 : hakken, Dag 2 : hakken, Dag 3 : hakken, Dag 4 : Uitstapje in Aubeterre……en hakken, Dag 5 : hakken, Dag 6 : hakken. En toch was elke dag zó anders! Jullie hebben er voor gezorgd dat de zon scheen, ook al was die er niet altijd. Ik heb zó genoten!!! Dankjewel, lieve mensen! X
Hilde (uit België) ;-)

Het is half 7 in de ochtend en Frank brengt mij en Yuna naar het vliegveld in Bordeaux. Ontzettend lief! Dat tekent de sfeer van Ouroubouros: Niets is te veel, zoveel aandacht en zorg. En nu reikt Frank me zelfs een kopje thee aan, het croissantje volgt nog. “Je mag zijn wie je bent” werkt hier in de praktijk. Ik heb mogen doen wat ik wilde: Schilderen? Goed. Toch maar mozaiek? Dat mag. Mozaiek en tussendoor toch nog wat schilderen? Goed idee. En niet alleen praktisch mocht ik alles. Ook in creativiteit, stemming, sfeer in huis heerste openheid en positiviteit. Heel veel dank daarvoor, Ron, Frank, Hanneke, Alexander, Rolf, Yuna, ik ben erg verwend en ik ga blij naar huis.
Hilde (uit Nederland)

Vandaag terug naar huis. Ik open de luiken en vul mijn longen met frisse lucht. Wat een fijne week heb ik ervaren. De wakkermaak-oefeningen, de massages, de yoga, heerlijk….En dan de overheerlijke maaltijden, wat een feest, wat een smaaksensaties. Team Ouroubouros, jullie maken met elkaar dat een ieder zich thuis voelt, zijn wie je bent en doen waar je je goed bij voelt. Het voelt als een warm nest…..heerlijk. Heel erg bedankt,

Netty

Lieve Ouroubouros,
Dit was alweer het derde jaar bij Ouroubouros (het – de sfeer en alles—begint haast verslavend te worden, dus het zou me niks verbazen als jaar 4 er ook weer aankomt ;-) ) Ik heb genoten van de theaterworkshop, weer heel anders dan de andere jaren en genoten van de ontwikkeling van mezelf en de anderen van de groep. Wat leer je veel in zo’n week en wat kun je genieten en een plezier hebben met elkaar! Voeg daar nog aan toe: een prachtig huis, mooi uitzicht, heerlijk eten, een zwembad (met trainingsmogelijkheid ;-) ), zon en boven alles een superteam en groep! Ik heb er maar één woord voor: GENIETEN! Bedankt voor de superweek!
Martine, 30 jaar, Applicatiecoördinator in de Zorg

Toneelweek met Frank. Zitten op een stoel die langzaam heet wordt? Met “ik ga” en één tegenspeler de vloer op? Ik heb het allemaal gedaan en ik heb ervan GENOTEN. En verder natuurlijk: het eten, het uitzicht, de hooibalen en de balken! Frank, Ron, Odrada, Punya, Jildou, Yuna en Hanneke: Dank jullie wel voor deze mooi week.
Caluke, 52 jaar, musicologe en huiswerkbegeleider/mentor

Bedankt voor een heel fijne intensieve week! Veel gedaan, geleerd en genoten! Liefs,
Fré, 52 jaar, zelfstandig fondsenwerver binnen de kunst-, cultuur- en welzijnssector

Mijn eerste jaar hier en ik begrijp hélemaal waarom mensen terugkomen. Een week vol plezier, lachen, leren, genieten, natuur, het hier & nu en nog veel meer. Ik denk ;-) tot ziens! Namasté Yuna & dankjewel Ron, Frank, Jildou, Punya, Odrada en Hanneke.
Liefs Renate,  Outplacementcoach

De fijnste all-inclusive kampeervakantie ooit!!! Naast de fantastische verzorging door het Ouroubourosteam, ook “spiritueel” genoten. Tot volgend jaar! Lieve zonnegroet,
Irene, 54 jaar, leidinggevende belastingdienst

Wat een welkom! Ik heb genoten van rust, yoga, massage!! En zon!!! Jullie zijn een geweldig team, warme mensen die er alles aan hebben gedaan om mij / ons te verwennen. Lieve groet,
Miran

Beste Frank, Ron en team, we hebben een fantastische week gehad. Heerlijke ontspannen sfeer, lekker eten en prachtige omgeving. Dank jullie wel en veel succes met de andere groepen.
Anke en Hans, 51 jaar

Beste allemaal, een hele fijne week was dit, met plezier en ontspanning, nieuwe ervaringen, lekker eten. Ik heb genoten van het beeldhouwen, de fijne sfeer en de maaltijden. Mijn beeld hoop ik (snel) thuis te gaan afmaken; zal dan een fotootje sturen. Zo’n week is voor herhaling vatbaar. Wie weet wat volgend jaar brengt. Dank jullie wel!
Sandra, 48 jaar, psycholoog

Beste Ron, Frank en Hanneke, wat heb ik een fijne week bij jullie in Frankrijk gehad! Nu voor de tweede keer geweest en het was wederom fantastisch op jullie prachtige locatie. Helaas ging de week weer veel te snel voorbij. De groep was dit jaar ook weer erg gezellig en spontaan. We zijn nog een paar dagen langer gebleven met mede Ouroubouros gasten in een plaats vlakbij jullie locatie. Daar hebben we nog even kunnen nagenieten van de fijne week. Bedankt voor jullie enthousiaste begeleiding en gezelligheid!
Robert, 40 jaar, engineer

Lieve Hanneke,  beste Ron en Frank,
Ja, leuke vakantie gehad op een prachtige locatie, mooie steen gevormd  ter herinnering. Wat er beslist moet blijven? De stilte……. tot 9.00 uur en het vegetarisch eten.
Anton, 62 jaar, ondernemer

Het is alweer 49 dagen geleden dat ik de trein stapte richting Parijs en Angouleme, nog vol van het werk van de vorige dag. In de regen opgehaald worden van het station en begroet worden in de hal van een prachtig huis. De bel voor het diner horen, de zon zien doorkomen en aanschuiven aan de grote tafel vol warme, lieve en mooie mensen. Wat een heerlijke, inspirerende en gezellige week was het. Goede gesprekken bij het zwembad, tijd om na te denken, uitgedaagd worden bij de theaterlessen en zoeken naar mijn creativiteit. Ik denk er nog dagelijks even aan terug en probeer soms Hannekes wakkermaak-oefeningen nog uit. Dank allemaal!
Nicole, 32 jaar, kinderarts in opleiding

Eén week vakantie en dan thuis komen alsof je weken van rust hebt gehad. Wat een fijne mensen en heerlijke sfeer. Ik heb intens genoten van de rust en de natuur op de locatie, waardoor je je een ander mens gaat voelen. Fijne theaterworkshop waarin ik elke dag aan de slag kon gaan met dat waar mijn hart ligt. Voor ieder toegankelijk met of zonder ervaring! Nog nooit vegetarisch gegeten en niet geweten dat dat zo lekker kon zijn! Geslapen in het huis, waarin ik mij ook gelijk thuis voelde. Alles goed verzorgd. Mijn dank is groot dat ik deze mooie week heb mogen ervaren door Ouroubouros :-) Met de warmte waarmee jullie ons een mooie vakantie bezorgen hoef je er wat mij betreft niets meer aan toe te voegen! Ga zo door!
Liefs, Wilma 52 jaar, actrice

Hallo Ouroubouros vrienden. Inmiddels is het al weer bijna 2 maanden geleden dat ik een week bij jullie was en nog steeds denk ik met heel veel plezier aan deze week terug. De prachtige omgeving, het lekkere eten, maar vooral jullie gastvrijheid en enthousiasme om de gasten een fantastische tijd te bezorgen. ‘T was heerlijk om de dag te beginnen met de wakkermaak-oefeningen van Hanneke, vervolgens de tijd aan mezelf te hebben om te kunnen doen en laten waar ik zin in had en ’s middags me uit te kunnen leven op een steen en mezelf daar in tegen en verder te komen, geholpen door Ron zijn aanmoedigende vragen. Daarnaast heb ik genoten van de groep mensen om me heen, waar ik leuke uitstapjes mee heb gemaakt, interessante gesprekken heb gevoerd, wijn mee heb gedronken, ‘who is the men’ mee heb gespeeld, etc. Kortom het is geweldig geweest en voor herhaling vatbaar.
Groetjes Lia

Lieve mensen,
Vanaf het begin,
Tot de laatste momenten
Heb ik gastvrijheid en ruimte ervaren
Dank jullie wel daarvoor
Jeannette

“Een week Ouroubouros
Is als een duik
In de wondere wereld
Van de omslag van dit gastenboek
Verrassende figuurtjes
Prettige patroontjes & printjes & kleurtjes
Aquarelle momenten
Als in ’t zwembad
In de wijn
In het steeds
Jezelf mogen zijn…
Hoeft het gezegd? (vooruit dan: GESLAAGD!!)
dank je wel,
Simon (uit België)

Lieve mensen,
In plaats van Frankrijk rondrijden op een fiets vol bagage: een weekje rust en creativiteit! Het werd een soort van “actieve rust”; rennen, ochtendgym, theater, mozaieken. Helemaal tevreden! Dank voor alle goede zorgen, het lekkere eten (Cees!) en de leuke week.
Monique

Dank jullie wel voor een heerlijke, prachtige, ontspannen, bijzondere week! Ik heb het heerlijk gehad en me vanaf het allereerste moment vrij en ook gezien gevoeld. Jullie gastvrijheid is geweldig. En de “maskers af” zorgt voor zoveel ontspannenheid en echtheid. Wat een weldaad. Wat een weelde. En dat voor een wiskunde juf ;-)
En: Wat een lekker eten Cees en Punya!! Enneh, ik vond dit leuker dan een rondje Ijsselmeer hoor!
Het ga jullie goed!
Alice

Het was een heerlijk ontspannen week, hele leuke groep, heel lekker eten. Schilderen en tekenen kwam in het begin bij mij niet zo veel van terecht maar heb nu weer zin, dus volgende week veel schilderen. Vond het ook heel leuk om dit samen met mijn moeder te doen. Al met al was het een super leuke week! En misschien kom ik nog wel een keertje een weekje genieten.
Groetjes, Marijtje

Lieverds, het was heerlijk! Voelde me niet als God in Frankrijk, want Godinnen hebben het beter!! Wat een fijne sfeer, welkom, diepgang, humor, alles. Dank jullie wel!!!
Liefs, Edith

Lieve mensen, wat een heerlijke week hebben we gehad. Heerlijk ontspannen. We zijn echt verwend. Zo veel aandacht voor het eten. Zoveel vrijheid. Maar ook ontdekken dat tekenen leuk is, ontdekken wat de mogelijkheden zijn. Spelen met kleuren. En dan nog de groep mensen; wat een leuke groep. Ieder kan zichzelf zijn, fijn dat dat kan. Een dag bij Ouroubouros: tik – tik……..tik – tik…..tik – tik…. Schilderen, mozaieken, af en toe een schreeuw uit een schuur, ontspannen massage. Het beeldhouwen: wat een bijzondere aktiviteit. Kortom: een geweldige week met ontspanning.
Heel erg bedankt,
Mary

Lieverds,
Wat heerlijk; een week beeldhouwen. Nog nooit eerder gedaan en van iedere minuut genoten. Heerlijk meditatief hakken, schaven, meer hakken en bij schaven en een resultaat waar ik trots op ben. Leuke groep, heerlijk eten, gelachen, uitgewisseld, prachtige plek en een groot welkom hier. Wel heel erg warm, van de geplande wandelingen ’s middags is niets terecht gekomen. (stond ik ook weer gewoon te hakken en te schaven) . En dan nu het allerbeste: ik heb nóg een week, heerlijk!
Helga

Een goede keuze is Ouroubouros voor mij geworden ;-) Op allerlei terreinen voel ik me geactiveerd. Dat is geweldig! Ik heb van alles genoten. De mensen aardig en prettig. Het eten smakelijk. Het zwembad was ook heerlijk. Kortom: een geweldige week!! Dank aan allen.
Een warme groet van Carla

Ik wil jullie heel erg bedanken voor de mooie week. Ik heb me heerlijk kunnen ontspannen, geen zorgen hoeven maken. Heerlijk gevarieerd gegeten. Genoten van de zang/theater ochtenden, de heerlijke massage, lieve vrolijke mensen en de warmte die jullie allemaal uitstralen. Wat hebben jullie een mooi concept bedacht & gerealiseerd met z’n allen. Ik heb echt vakantie gehad en voelde me thuis. Graag kom ik met heel mijn hart nog een keer vakantie VIEREN bij jullie. Dikke zoenen, tot snel.
Lieve groeten,
Manon
Oh,  en het zwembad was ook heel fijn!

Ik wil iedereen bedanken voor de ontmoetingen. Ze waren bijzonder, open, eigenzinnig, inspirerend, humoristisch en nog véél meer. Ik heb écht genoten. Deze vakantie is een prachtig cadeau. Geniet!
Liefs,
Antoinette

Ik vond het heel verrassend en het contact met de groep erg leuk. De verzorging was uitstekend en de workshop schilderen iets om zeker mee door te gaan. Ook een heel andere invulling van een vakantie geeft een heel andere kijk op de dingen. Graag tot ziens en misschien tot een volgende keer. Oja, de accomodatie was erg fijn.
Liefs, Klaaske

In 1 woord, GENIETEN! Van: natuurlijk het schilderen met daarbij de fijne wijze waarop Ron begeleidt, dank je! Maar ook van het eten , het zwembad, de muziek, het vakantiegevoel van niets moet. Je mag zomaar overal aanschuiven, heerlijk! En dan ook nog een fijne massage. Dank! Voor deze week,
Mo

Alles wat Hanneke mij over Ouroubouros verteld had is waar! Ik vond het een feest om jullie een beetje te leren kennen en neem alle ervaringen mee om nog lang van na te genieten en inspiratie uit te halen. Badankt!
Femke
PS. Lieve Ron, ik zal nooit meer iets “moeilijk” vinden, omdat ik dan alleen al aan jou moet denken! Dank je wel! X

Lief Ouroubourosteam, voor mij was deze week een complete sprong in het diepe! Die sprong heeft bijzonder goed uitgepakt, want wat heb ik mij hier “Godin in Frankrijk” gevoeld. De plek, de verbondenheid met de anderen, zon, zwembad, heerlijk eten: het plaatje klopt gewoon! Voor mij persoonlijk is deze inspirerende week een hele mooie start van een nieuwe fase in mijn leven. Dank jullie allemaal dat je “er was”!
Liefs, Jacqueline

Lieve Ouroubouros, wat een geweldige week, in het begin moest ik even wennen, maar na een dag ging dat beter. Even de mensen leren kennen en dan gaat het vanzelf. Allemaal lieve aardige mensen. Dan heb je ook het gevoel dat je erbij hoort.
Lieve groeten, Els

Lieve Ouroubouros, op 10 juli stapte ik op de fiets richting Frankrijk, richting Ouroubouros. Flinke klimmen, flinke dalen. Zó fantastisch! En toen was ik er op 3 Augustus. Theater! Het geheel eromheen, ach wat was het heerlijk! Het team zorgend voor ons en dat bijna ongemerkt. Eerst maar eens Chi Kong met Hanneke, lekker wakker worden. Dan het heerlijke, goeie ontbijt. De lunch: altijd iets speciaals erbij. Op dinsdag mijn favoriet: de pastasalade. Het diner was ook geweldig en gewoon vegetarisch! Géén vlees en toch hééééérlijk eten. Geweldig! ’s Avonds namenspel, met onze zeer enthousiaste Tjitske. Nou ja, het was allemaal helemaal de 1500 km waard die ik fietste om hier aan te kunnen komen.
Jullie allemaal bedankt!!
Lilian

Nou, dit was genieten, zeg! En morgen heb ik heimwee.
Jan

Lieve Ouroubouroskanjers! Wow, wat een week. Fijnheid, relaxen, creatief bezig zijn. Samen, soms even alleen, alles kan, mag en voelt oke. Een bijzondere sfeer om te kunnen creëren en jullie lukt dat. “Gewoon” door te zijn, jullie te zijn! Fantastisch hoor. Het was het 3 jaar wachten waard, wat ben ik blij nu eindelijk de stap gezet te hebben! Ooit kom ik nog terug, theater spelen, wie weet, weer 3 jaar. Misschien een eerdere sprong, overtuigd door jullie mooie blogs die ik graag blijf ontvangen. Ik heb genoten, prachtige plek, goede zorgen en ook voor mij het gevoel gewoon even te mogen zijn.
Bedankt en tot ziens! Alle liefs en vele zonnige en vrolijke groetjes,
Debbie

Onwijs fijne week gehad! Heb genoten van de vrijheid en de ruimte, hier en de omgeving, maar ook van de vrijheid en ruimte die ik van Ron, Frank en de rest van “de crew” kreeg. Heerlijk om mijn eigen tijd en energie te kunnen indelen/verdelen. Beeldhouwen was fijn om te doen. Wat een rust geeft dat! Er gaat een mooi beeld, een stel billen, mee naar huis! Dank en heel veel liefs,
Met(te), 20 jaar, student Rietveld Academie

Een hele leuke week gehad! Kan het iedereen aanraden! Het eten is super, de sfeer ook, de yoga maakt je een nieuw mens! Ik hoop hier vaker te kunnen zijn.
Hans, 52 jaar, zelfstandige

Heerlijk uitzicht geschilderd, wat een prachtige omgeving! Droomhuis….en gevuld met fijne creatieve mensen. Bedankt voor alles.
Kitty, 45 jaar, programmamanager gezondheidszorg

Wat kan er veel gebeuren in een week. Persoonlijk, met elkaar, het beeld waar ik aan heb gewerkt. Ouroubouros geeft de ruimte, geeft mij de ruimte om te zijn wie je bent. Niets moet. De omgeving is zo prachtig. De grote tafel waar je elkaar kunt vinden, en de plekjes waar je je kan terugtrekken. Er is veel gebeurd met me deze week. Ik heb echt kunnen ontladen. Letterlijk mijn verhalen kunnen vertellen bij de toneellessen, om vervolgens weer te verdwijnen in mijn beeld of het landschap. Wat een lieve mensen. Bedankt voor deze ruimte.
Liefs,
Sophie, 31 jaar, kraamverzorgster in opleiding

Heerlijk om met creativiteit gewoon maar iets te laten ontstaan in het tempo waarin het wil ontstaan. Dat omringt door alle zorg en warmte in een sfeer waarin niets moet en heel veel kan. Buiten gemasseerd worden is een aanrader, meespieken met andere disciplines ook, 1 week is eigenlijk te kort. Wat een geweldig warm concept.
Tjitske, 49 jaar, oefentherapeut en trainer

Lieve Ron & Frank, Ouroubouros is een fantastisch concept! Ik heb twee weken hiervan mogen genieten. Ik vind het zo bijzonder om te zien dat mensen zich volledig ontpoppen tot mooie vlinders. Wat creativiteit, rust, lekker eten, een prachtige omgeving en lieve mensen allemaal teweeg brengen. Geweldig! Het terugspeeltheater was voor mij werkelijk een cadeau! Wat heb ik genoten! Ik ga naar huis en neem mee: Een schatkist aan Ouroubouros energie! Ik heb veel gedaan, veel gezien, veel geleerd. Ik hoop tot volgend jaar!
Bedank! Liefs,
Jildou, 29 jaar, trainingsactrice

Lieve Ron en Frank, dank voor de lieve uitnodiging om bij jullie een theaterweek te komen geven en mijn man mee te mogen nemen ;-) Het klikte van alle kanten en het was helemaal goed. Op zo’n mooie plek mogen zijn met zulke echte, pure, kunstzinnige mensen was een feest! Ron, dank voor je hint aan om te beginnen met beeldhouwen en jouw geduldige inleiding. Ik ga er zeker mee verder, het heeft me veel te zeggen. Ik hoop dat we elkaar vaker zullen treffen. Op de weg naar Frankrijk toe voelde ik al jullie energie, dat is de kracht van Ouroubouros. Tot gauw en geniet van jullie franse vrije weken. XXX
Tjitske, 48 jaar, theatermaakster

Lieve Ron en Frank, heerlijke mensen zijn jullie. Bedankt dat jullie mij meegevraagd hebben,
Kus,
Gaston, 52 jaar, dichter/kunstenaar

Stil vallen is niet iets wat me vaak overkomt, maar nu voelt het zo……Ik heb niet zoveel woorden nu om te beschrijven wat ik ervaren heb deze week, maar ik doe een poging. Fantastische mensen, leuke en confronterende theaterworkshops, hilarische humor, serieuze gesprekken, emoties, tranen en een lach,, veel wijn, heerlijk eten, ontspannende massages, lekker wakker worden met oefeningen, stilte en vooral bijzondere mensen. Veel ruimte gevoeld om mezelf te mogen zijn. Echt bijzonder en waardevol. Ik heb het ervaren als een kadootje aan mijzelf.
Veel liefs,
Annelies, 43 jaar, maatschappelijk werkster

Lieve Ouroubouros mensen, wat heb ik genoten van deze vakantie! Ik heb nog nooit zoveel gelachen als afgelopen week en genoten van de mooie ontmoetingen. Theater maakt vrij en het was gaaf om te ontdekken hoe je hierin jezelf kunt ontwikkelen en ontdekken. Bedankt groep, voor alle gezelligheid en vertrouwen! Ik zal het lekkere eten en dit gevoel en het prachtige uitzicht missen….Wordt het straks weer wakker worden in mijn appartement in de stad zonder dit weidse uitzicht en de yoghurt met vers fruit, croissantjes en ei….. Tot ziens!
Martine

Lieve mensen, hartverwarmend, vrije geesten, alle ruimte, zorgzaam, liefdevol, alert, waakzaam, groeiend, groepsbinding, stressless en een vrij gevoel. Dank jullie wel,
Mieneke, 41 jaar, projectmanager communicatie

Beste lieverds, heel veel dank voor de gezellige en leerzame theaterweek met een gezellige nevenprogramma. Ik heb (in) mijzelf een stukje ‘nieuwe’ Dick ontdekt.
Dick

Lief Ouroubourosteam,
met rust en warmte hebben jullie ons ontvangen. Vanaf de eerste minuut was de gemoedelijkheid en gastvrijheid voelbaar. Ik mocht mijzelf zijn, maar veel meer dan dat, vurrukkuluk experimenteren met kleine stukjes zelf en daarmee langzaam groeien in een oude passie, toneelspelen. Hij is er nog en weer! Mijn doel is bereikt, met heel veel dank aan jullie allemaal! Ook koken ga ik voortaan anders doen, met iets meer aandacht en lekker zonder vlees. Ik zeg het allemaal voort! Succes met de toekomst.
Liefs, Nan, 40 jaar, dramatherapeut

Wat een mooie week in Frankrijk! Voelde mij hier welkom. Prachtige lokatie en ook de omgeving er om heen (zonnebloem, koeien met rimpels, verlaten schuren en hooibalen). Heb genoten van toneelspelen, heerlijk! Dank je wel Frank en Karlijn voor jullie enthousiaste en inspirerende feedback. Verder heerlijk gegeten! Ik ga dat echt missen, dank Rolf. Fijne massage gehad en er heerlijk op geslapen. Thanks, Hanneke. Ik wens jullie veel succes.
Eva

Beste Frank en Ron,
helaas alweer de laatste dag van een hele fijne week bij jullie ‘Ouroubouros’. Ik moest deze ochtend al afkicken van de leuke routine, om 8 uur al lekker actief wakker worden. Gelukkig hangt er nog de geur van vers gebakken brood en fluistert iedereen nog voor een kwartier ofzo, totdat het belletje voor het ontbijt klinkt, zacht… Ik ga het missen! Jullie beiden bedankt voor jullie bezielende en enthousiaste begeleiding. Zo mooi dat jullie een droom hebben waargemaakt. Heel veel succes en liefde voor de toekomst. En dat Ouroubouros nog lang zo leuk blijft.
Hans, 36 jaar, trainingsacteur

Beste mensen, de tijd vloog voorbij de afgelopen week. Ondanks mijn verlate instroom bij het theater heb ik hier zeker veel plezier aan beleefd. Het eten was voortreffelijk en het beeldhouwen een ervaring die ik niet had willen missen. Bovenal zijn het de prettige mede-vakantiegangers en de (bege-)leiding die dit mogelijk hebben gemaakt. Allemaal hartelijk dank,
Robert-Jan, 41 jaar, project engineer

Wat een heerlijke week was dit. De theaterworkshop was top, fijn gespeeld. De combinatie met schilderen in de middag of relaxt met een boekje in de tuin of ‘hup’ aan de wandel in deze mooie omgeving was zeer ontspannend. Daarna dan ook nog die fantastische massages van Hanneke, wat een feest! Absolute aanrader. En zeker niet te vergeten de geweldige kookkunsten van Rolf ’Oh, wat kan jij koken’! Zeer bedankt jullie allen. Veel plezier en succes.
liefs,
Dorinde, 36 jaar, marketingcommunicatie-medewerker/redacteur

Leuke en gezellige allemaal! Wat een leuke en leerzame week. Nooit had ik gedacht dat ik een beeld zou kunnen beeldhouwen en dat ik zo trots op mijzelf kan zijn. Een ware buste! Dank je, Ron. Lieve Karlijn en Frank, ik heb genoten van jullie samen en afzonderlijk. Lief kokkie, heerlijk, heerlijk gegeten! Hanneke, hoe fijn is het om jouw oefeningen de dag te beginnen. Graag tot ziens, Liefs,
Liselotte, 35 jaar, eigenaar beautysalon/schoonheidsspecialiste

Gezellig, creatief, heerlijk gegeten, gelachen, ontspannend, kort samengevat een fantastische vakantieweek.
Anita, 36 jaar, Tekenaar/Werkvoorbereider

Een hele fijne week gehad dankzij jullie en de groep. Erg genoten, mijn creativiteit kunnen laten stromen, mijn lied kunnen zingen met volle maan! Veel gelachen. En Rolf, hoe moet ik nu verder zonder jouw heerlijke maaltijden? Vanaf de site tot aan het afscheid klopte het. Mijn hart zal sneller blijven kloppen als ik aan deze week denk. Liefs en veel succes,
Janneke, 50 jaar, actrice/zangeres

Het omgaan met een groep vreemde mensen was niet gemakkelijk in het begin. Na een paar dagen gaf het mij een zalig gevoel. Dit is de eerste keer in mijn leven dat ik dat mocht meemaken. Bedankt allemaal.
Gerda, 70 jaar, gepensioneerd

Bedankt voor twee mooie weken, toneel en steen hakken en op de valreep nog een lino. Met de herinneringen neem ik ook iets tastbaars mee. Een geweldig team, vol aandacht voor mens en omstandigheden. Sfeervol. Ga zo door en Ouroubouros wordt een begrip!
Ans, 52 jaar, Socratisch gespreksleider

Volle maan – la luna! Leven met de elementen, de zon en de maan, regen, wind, stenen, velden, de uil, de specht, musjes, een verdwaalde hond en katje. ‘Wie wat vindt, heeft slecht gezocht’ zegt een motto van Gerrit Krol. En toch heb ik het gevonden; van rust in mezelf, een majestueuse eik, smaak- en reukpapillen, tot schaterend lachen en mooie mensen. Liefs,
Fike, 49 jaar, leidinggevende

Heel veel plezier! … en soms ook ernst, zonneschijn, eenheid en verscheidenheid. Ik heb een hele mooie en fijne week gehad, met leuke mensen, overheerlijk eten en boeiende theaterlessen. Liefs,
Tessa, 31 jaar, zelfstandige

Tja, wat moet ik zeggen…………… ook ik vind het eten fantastisch, het beeldhouwen verrassend en nieuw, het theater een verademing en super leuk! En toch zeggen die woorden niet genoeg. Vandaar: geen woorden meer. Dank je wel, xxx
Pien, 41 jaar, Hoofd Opleidingen

Als visitekaartje voor jullie stijl vakantieweek kan deze week tellen. La maison qui sourit – meer dan dat: ook schaterlach en deugddoende stiltes. Dit was wat ik graag wou en…. het is meer dan uitgekomen. Ik ontmoette boeiende mensen, maakte veel inspirerende momenten mee. Kwam ook mezelf weer tegen (doorlopen…) en deze waaier van intense ervaringen werd afgesloten met een heel mooie avond! A-L-L-E-N heel hartelijk dank!
Simon (uit België)