Yogadocent Sandra Lensink stelt zich voor

Beschrijf jezelf in een paar woorden

“Yoga, hardlopen, fotograferen en schrijven zijn activiteiten die mijn hart uit volle borst laten zingen. Samen met mijn partner Jeroen en onze hond Floyd vorm ik een reislustige bundel die met de camper en te voet graag de natuur intrekt.

Voor mijn werk spring ik elke dag energiek uit bed om anderen te laten ervaren waar hun natuurlijke, moeiteloze kracht ligt. Zowel op fysiek, mentaal als emotioneel vlak.”

Van futloos naar energiek

Twaalf jaar geleden begon ik de dag totaal futloos. Een burn-out was de reden voor een nieuw begin en bracht me op het yogapad. Tijdens de lessen Critical Alignment Yoga (Lees hiervoor de blog ‘Is Critical Alignment Yoga iets voor jou?’) ervoer ik hoeveel onbewuste spanning ik had opgeslagen in mijn lichaam.

Door de oefeningen kwam ik weer in contact met mezelf. Mijn aandacht richten op mijn ademhaling werd letterlijk een verademing. Na de les voelde ik rust, stilte in mijn hoofd, ruimte in mijn borst en stond ik stevig op mijn voeten. Zo werd ik een dagelijkse bezoeker van de Critical Alignment yogamat.”

Leven lang leren

De inzichten die ik ontving op de yogamat gaven mij de kracht het roer radicaal om te gooien. In 2010 heb ik mijn baan als marketing&communicatie specialist opgezegd en ben ik weer gaan studeren. Ik heb de opleidingen stresscounselor, voedingsleer en Oosterse en Westerse medische basiskennis succesvol afgerond.

Ook heb ik de 3,5-jarige  en de 1-jarige yoga opleiding Critical Alignment en Critical Alignment Therapie  gevolgd. In augustus 2013 heb ik me verder in yoga verdiept tijdens een  5-weekse teachertraining Restorative Alignment Yoga in Mexico. Daarnaast volg ik vele workshops en verdiepingsweken op het gebied van yoga, meditatie, persoonlijke en bewustzijns-ontwikkeling.”

Leeflicht

Tegelijk met het opzeggen van mijn baan heb ik vitaliteits & yogastudio LeefLicht opgericht. Vele mensen heb ik naar een energieker en gezonder leven mogen begeleiden. Dit heb ik gedaan door middel van persoonlijke coaching, workshops en yoga- en meditatiesessies.

De laatste twee jaar heb ik samen met mijn partner en onze hond Floyd door Europa gereisd om onszelf verder te ontwikkelen in onze passies en onderweg te werken. Nu de reiscirkel rond is, wil ik al mijn levenservaringen graag weer delen. Met jou op de yogamat!”

Interesse in deze yogaweek in Frankrijk? Lees dan verder…

(Met toestemming overgenomen van https://www.letsbundl.com/over-sandra-lensink/)

No comments yet.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hosting en onderhoud door: CAP5 B.V.